Nakon par prespavanih dana, napokon sam se "razbudio" i seo za kompjuterom i doslo je na red na cestitke, zelje i pozdrave.
Cestitam
@Stole na pobedi. Moram priznati da me je bas iznenadilo, jer mi nekako pesma ne deluje da bi mogla pobediti, iako je meni medju najboljim ovog izdanja. Bebijeva pesma mi vise zvuci pobednicki, ali od mene nema poena.
Cestitke
@Ro97 na organizaciji i plasmanu. Lepo si nas ugostio. Imas minus od mene. Gadjam te 12-icama a ti mene nulama. Mogao je makar utesni, nagradni 1p.
A inace, kada sam video da ucestvuje NF bas sa ovom pesmom, pribojavao sam se. Prosli put kada pesma nije prosla u finale, forum je pao, nestao... I sa strepnjom sam se nadao, molio da ovaj put prodje u finale i uspelo je.

A pretpostavljao sam da si ti to poslao kao i onda. Moram proveriti, ali mislim da smo tada bili u istom pf-u i da sam udelio neki od top poena.
Sto se tice moje pesme, napokon nakon godinu i po dana da sam je mogao poslati. Uvek nesto se spreci. Doduse, na 277. FSC (prosle godine u januaru) u zakazinoj tuc, tuc organizaciji sam je poslao ali je tada rintintin poslao pre mene. I na kraju je docekala svoj momenat i prezadovoljan sam sto sam zavrsio na LU, jer sam se iskreno nadao. Hvala sviam na poenima, ima vas.
Kada pogledam rezultate, vidim da sam jedva prosao u finale. Do
@etica sam bio prvi iznad crte, ali sa njenih 8p otisao asm na 7. mesto. A na kraju u finalu cak na 6. mesto. I ono sto mi ej bas zapelo za oko u pf-u i pomalo neverovatno, ali ne i ne moguce je to da je za
@Pipi na ovom izdanju glasalo najvise forumasa, cak 16 od 20 i
nije prosla u finale, a recimo za
@whisky je glasalo 8 od 20 i prosao u finale ili za
@creature 9 od 20 i zavrsila na visoko 3. mesto.
To je sad ono pitanje:
Sta vise volimo? Da glasa veliki broj forumasa pa je svima pesma u najmanju ruku ok ili da mali broj ljudi voli pesmu, ali su to visoki poeni.
@Dežurni Nastavlja se neka tradicija kada mi nisi u zelenoj zoni i ne dobijes poene od mene, ja sam u finalu i na LU. U susprotnom budes moja 12-ica. Hvala sto mi se nije toliko dopala tvoja pesma, ali moram priznati da je bila blizu 1p. Bila mi je na 11. mestu u pf i finalu.
@Pokahontas Mislim sta reci. Cak i onda kad svi pricaju ili imaju da kazu nesto pozitivno, ti se nadjem da kontriras. Ti mene gadjas kamenom, a ja tebe poenima.

@Doctor Who Kako stvari stoje, iako nismo tako blizu na mapi, ocigledno do nekog primirja nece doci, posto sam u poslednje vreme ja tvoj "Pokahontas". Hvala za poene.
@Bebi Dobrom vecinom ti se malo pomalo moje pesme dopadaju i fino ih nagradis kada bude prilika za to. Dok ja sa druge strane, slabije, mada nekad se potrefi i da ja imam lepe reci ili visoke ocene ili zelene boje za tvoje pesme.
E, da. Napokon da mi se dopadne neka pesma od
Erike, ali onda krene "bojkot". Ispadne kada ste videli da sam je stavio u zelenu zonu, bili u stilu "E, sad nema poena".