301. FSC - Show your playlist

Veoma smo uzbuđeni što ćemo se ponovo družiti u Shumyji!
Do otvaranja teme, ostavljam vam mali hint:

Ovo sam htela ja da organizujem. Sa istim hintom. Moja ideja je bila pesme sa najbolje uradjenim videima, to jest najbolji videi. Znaci Video killed a radio star.
Ko me zna zna da sam opsednuta vizualnim.

Da li @Shum ima slicnu ideju?

Ako da bilo bi fer da nas ne limitira brojem ucesca kandidata. Jer cesto uspesni izvodjaci imaju i najbolje videe.
Suspense.

Last edited:
Dežurni je bio potražio da se updejtuje ona stara mapa, jer je bilo dosta neaktivnih a i dosta novih bez države dugo vremena. Pa sam uzela ja da se malo poigram i napravila novu mapu, za koju mislim da bi trenutno više odgovorala željama i "podelama" ljudi danas. Bilo mi je smislenije tako nego na teritoriju nekog starog ubacivati nekog novog.

Htela sam da moderatori, stariji forumaši od drugih, po učešćićama a i godinama budu u ovom delu koji bi se mogao tumačiti kao Evropa i Azija. Uz neke izuzetke i prilogađavanje na osnovu nekog zajedničkog ukusa sa novijim forumašima. Djoleta sa crtom sam recimo stavila iznad Evrope jer se radovao što ga je GPT stavio za Švedsku, a i zbog pesama koje je slao koje bi odgovarale sklopu forumaša u Evropi. Arsenica i Bebija sam kao isto starije forumaše po broju godina ovde ostavila da budu gde jesu, jer su izgradili čitavu priču oko tog njihovog položaja pa ih nisam htela dirati.

Sebe, tetsujina i dracarysa sam napravila kao neke države životinje koje mogu lutati (jer nas je gpt svrstao u putnike). Pokahontasa sam prizemljila jer za broj učešća ovde ima oko 6 pobeda što je dosta, i trebala mu je malo veća država zbog toga. I tako...

Nadam se da bi vam se dopala i da bi vam odgovorala. Vladimira samo sa ovog fsca nisam uvrstila, jer se prvi put susrećem sa njim, pa ne znam šta voli i sluša i gde bi išao, da li će ostati i slično.

Nadam se da će vam se dopasti i okeani.

Za izemene sam tu, ako želite mogu vam dostaviti i izolovane skice vaših država, da na njima možete crtati svoje gradove, reke, šta već poželite.

View attachment 42970
Hvala što nisi izostavila i nas koji smo nekada učestvovali. Sviđa mi se malo roze ostrvce 💗

I hvala svima na poenima za Carpetmana u prvom polufinalu
creature (12p), Paučica i Stefix (10p), Pipi (8p) etica i Pokahontas (5p), cinque (3p) i whisky (1p) 🙏😇
Tepih-u sam dala 10p ❤️ali sam nažalost bila u 2pf. Čisto da znaš da nas ima još kojima se pesma vrlo dopala jer je totalni vajb!

Čestitke Rou na organizaciji i Stoletu na pobedi, od mene 12+12 jer je i kod mena ova pesma bila u opticaju što se tiče ovog izdanja, mada nisam pokušao da je pošaljem

E sad, ja bih da se zahvalim zelenom koji nije prihvatio ovu pesmu od Carpetmana na njegovom izdanju jer bih i tada ispao, već je izabrao onu sa kojom sam ušao u finale, iako sam nju najmanje želeo od svih :LOL:

I hvala svima na poenima za Carpetmana u prvom polufinalu
creature (12p), Paučica i Stefix (10p), Pipi (8p) etica i Pokahontas (5p), cinque (3p) i whisky (1p) 🙏😇
Zaista odlicna pesma, neo soul. Ispadak me je iznenadio, ovde se cudno desava.

Čestitke pobedniku, lepa pesma, lepi i poeni sa moje strane, legitimno. Činjenica.

Čestitke i organizatoru koji nam je omogućio da se osećamo kao da su svi rođeni u luksuzu i da dolaze iz bogatih država a znamo da ima sirotinje. Činjenica. Sve je bilo mega - magično.

Hvala svima koji su glasali za Florrie i omogućili da budemo plasirani 4. u pf i 10. u finalu. Za našu državu u poslednje vreme puna kapa. Nikome krivi ni dužni. Neka tako bude i dalje.

Do sledećeg uključenja jedan veliki poljubac.

Nakon par prespavanih dana, napokon sam se "razbudio" i seo za kompjuterom i doslo je na red na cestitke, zelje i pozdrave.

Cestitam @Stole na pobedi. Moram priznati da me je bas iznenadilo, jer mi nekako pesma ne deluje da bi mogla pobediti, iako je meni medju najboljim ovog izdanja. Bebijeva pesma mi vise zvuci pobednicki, ali od mene nema poena.
Cestitke @Ro97 na organizaciji i plasmanu. Lepo si nas ugostio. Imas minus od mene. Gadjam te 12-icama a ti mene nulama. Mogao je makar utesni, nagradni 1p. :cautious:
A inace, kada sam video da ucestvuje NF bas sa ovom pesmom, pribojavao sam se. Prosli put kada pesma nije prosla u finale, forum je pao, nestao... I sa strepnjom sam se nadao, molio da ovaj put prodje u finale i uspelo je. :D A pretpostavljao sam da si ti to poslao kao i onda. Moram proveriti, ali mislim da smo tada bili u istom pf-u i da sam udelio neki od top poena.

Sto se tice moje pesme, napokon nakon godinu i po dana da sam je mogao poslati. Uvek nesto se spreci. Doduse, na 277. FSC (prosle godine u januaru) u zakazinoj tuc, tuc organizaciji sam je poslao ali je tada rintintin poslao pre mene. I na kraju je docekala svoj momenat i prezadovoljan sam sto sam zavrsio na LU, jer sam se iskreno nadao. Hvala sviam na poenima, ima vas.
Kada pogledam rezultate, vidim da sam jedva prosao u finale. Do @etica sam bio prvi iznad crte, ali sa njenih 8p otisao asm na 7. mesto. A na kraju u finalu cak na 6. mesto. I ono sto mi ej bas zapelo za oko u pf-u i pomalo neverovatno, ali ne i ne moguce je to da je za @Pipi na ovom izdanju glasalo najvise forumasa, cak 16 od 20 i nije prosla u finale, a recimo za @whisky je glasalo 8 od 20 i prosao u finale ili za @creature 9 od 20 i zavrsila na visoko 3. mesto.
To je sad ono pitanje: Sta vise volimo? Da glasa veliki broj forumasa pa je svima pesma u najmanju ruku ok ili da mali broj ljudi voli pesmu, ali su to visoki poeni.

@Dežurni Nastavlja se neka tradicija kada mi nisi u zelenoj zoni i ne dobijes poene od mene, ja sam u finalu i na LU. U susprotnom budes moja 12-ica. Hvala sto mi se nije toliko dopala tvoja pesma, ali moram priznati da je bila blizu 1p. Bila mi je na 11. mestu u pf i finalu.

@Pokahontas Mislim sta reci. Cak i onda kad svi pricaju ili imaju da kazu nesto pozitivno, ti se nadjem da kontriras. Ti mene gadjas kamenom, a ja tebe poenima. :cautious::rolleyes:

@Doctor Who Kako stvari stoje, iako nismo tako blizu na mapi, ocigledno do nekog primirja nece doci, posto sam u poslednje vreme ja tvoj "Pokahontas". Hvala za poene. 🫣

@Bebi Dobrom vecinom ti se malo pomalo moje pesme dopadaju i fino ih nagradis kada bude prilika za to. Dok ja sa druge strane, slabije, mada nekad se potrefi i da ja imam lepe reci ili visoke ocene ili zelene boje za tvoje pesme.

E, da. Napokon da mi se dopadne neka pesma od Erike, ali onda krene "bojkot". Ispadne kada ste videli da sam je stavio u zelenu zonu, bili u stilu "E, sad nema poena". 🤔🤨😕

Back