Da bacimo i mi organizatorske komentare, semafore ne volim (a i umoran sam da bojim). Imao sam problem da rasporedim pesme u prvom polufinalu jer zaista ima dosta balada. Ali, moje mišljenje je da su bolje od komentara koje su dobile.
Suštinski su mi vodeni i električni najbolje legli, vatreni onako, bolje nego prosek, normalci prosek, travnati manje, zmajevi slabo....
Izivnjavam se sad kome se ne svide komentari, mnoge nisam razaznavao previše

sad mi postajete pomalo dragi, pa me žao bacati hejt komentare! I generalno mi je jako izdanje tako da i pozitivan komentar može značiti malo poena, čak i nulicu...
Elem,
POLUFINALE 1 - OBSIDIAN VERSION :
1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish - otvara zato što je moćno i jako i tako mora!
2. Conan Gray - Vodka Cranberry - pročitao sam baš gomilu meh komentara na ovu pesmu. Meni je preslatka. Nenametljiva i fina.
3. Etta Marcus - Theatre - zanimljiv i neobičan izbor. Jeftino a elegantno.
4. Relja - Intercontinental - nisam verovao da će me Relja koga ne podnosim ovoliko izvozati.
5. Xico Gaiato - Sem Perdao - još jedna vozalica, koja malo laganije kreće, ali je vrhunac jači.
6. Halsey - You Should Be Sad - ovo mi je tanko, zaista nije po mom ukusu.
7. Iulia Teleuca - Luna - simpatično i veselo.
8. Blanks - Heart On Fire - takođe simpatično i veselo i vozika u nekom drugom smeru
9. Bea - Never Know Love - još jedna koja kupi loše komentare, verovatno na kontro toga da ima dosta balada. Ali ako poslušamo svaku posebno, teško je razaznati koja mi je bolja. Meni je lepa.
10. Lost Frequencies - Rise - hitić, topić
11. Bella Poarch - Ribcage - malo drugačije za vodu i sviđa mi se stav
12. Temper City - Self Aware - uh, ovo mi je baš radijska pesmica, razumem viralnost, ali nisam pao na guz'cu
13. Marina Reche - Mil Preguntas - još jedna prelepa balada. Nažalost mislim da će se poništiti u toku glasanja, sudeći po vašim komentarima. Ne znam.
14. Bones UK - Beautiful Is Boring - interesantno, drugačije iako meni baš i nije leglo previše
15. Francesco Gabbani - Summer Funk - standardica od Frančeska
16. Still Corners - Today Is The Day - mir, tišina, planina
17. Alba August - Killing Time - radi me, ali istina je da kad se odsluša cela, možda ne ide nikuda, iako je sasvim solidna.
18. Benjamin - Badabim - spot je, pa zanimljiiv, energija na nivou, može
19. Bea Duarte - Mar - možda i najviše ESC pesma, i najviše ESC balada u polufinalu.
20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears - kao i neki drugi komentari, malo mi je okasnilo sa prijavom ove pesme, ili je godišnje doba pogrešno, volim zimi da je slušam
21. DA TI - Take Me There - ovo ima dušu!
POLUFINALE 2 - GARNET VERSION :
1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio - istovariste hejt, meni je pesma top, i super opener!
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela - mmmm zaista nije za mene, žao mi je
3. Katy Perry - Rise - jedna od pesama koje više volim od nje.
4. Edita - Plavi - Fantastična pesma jednog zaboravljenog albuma jer nije turbofolk. Dodatan plus mi je najež na instrumental na kraju, žao mi je što se se za grass više odlučivali na alt, nego neke pesme sa etno elementima poput ove
5. LUNA KILLS - Lower - standardica fina pesmica
6. Paola e Chiara - A Modo Mio - žao mi je ali slabašno.... Možda je mogla neka druga od njih dve.
7. Ebony - Rage - ovo mi je potres mozga. Odakle iskoči ova ŽE ŽE ŽE NA?
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch - fino, ali repetitivno malo. Ponavljam ovaj zadatak je mogao mnogo bolje biti odrađen i žao mi je zbog toga
9. JONY - Lechu - fino, slatko, što neko napisa postoji
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble - Mikica, savršenost u izgledu! Dobra mu je ova, mada slabija od Ferrarija i Delilah!
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna - lijepo, ode voda ima samo Lorenu kao baladu, zamislite da je i ona u prvom polufinalu.
12. INJI - I Wanna Feel It All - zanimljiv predlog, zuji u ušima, drma, pokreće
13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru - a onda umirivanje, voleo bih da ovaj predlog bude ispoštovan ljudski
14. Freya Ridings - Weekends - uf volim generalno Freju, prekul pesma!
15. Gregorian - Moment of Peace - zanimljiv dodatak izdanju, tamanica da se promešaju karte
16. Cobrah - Hush - inicijalno samo ok, sad sam kupljen na max!
17. Jake Wesley Rogers - Pluto - lepo, estetski zanimljivo, DA!
18. Aco Regina - Koraci - hm, ne mogu reći da sam preoduševljen. Nisam zamislio ovo među vatrenima, ali takoreći nije prekršila pravilo.
19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus - Odlično, sviđa mi se estetika, sviđa mi se stav, takoreći pogodak!
20. Tip Stevens - Emperor - ovo zvuči kao realno tema iz igrice nekog Boss-a, ili Elite-a.
21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire - najiznenadjenje od pristiglih prijava, sramite se ako ne glasate za luče iz Kasidola!