Prihvaceno je, ali nažalost i igor se javio, što ne mogu sada uvažiti jer sam dao produžetak. Produžetak na produžetak nije u redu prema drugima, iako zaista mi nije namera da bude dsq u narednom izdanju.
Može pobedica za njih. Inače mi je ta pesma uzeta sa spiska, jednom sam je i poslao pa je bila prihvaćena pa odbijena zbog pregleda, tako da ću se otrovati ako sad pobedi.
Dugim putem ste prošli kroz Valoris, i svi ste se pokazali kao odlični treneri. Ali samo je jedan - NAJBOLJI KAO NIKO DO SAD! A ko je u pitanju - videćemo uskoro!
Za početak programa krenimo sa openerom večeri - predsednikom Valorisasäm-om koji će vam izvesti svoj hit Kanuu, a potom će mu se pridružiti gradonačelnica Harmonia-e Alika i izvesti pobedničku pesmu prošle edicije - PARASIT . Uživajte.
Takmičenje i objava rezultatima će se obaviti u vidu Pokémon duela.
Prva runda traje 10 duela i 10 pesama nas napušta u njoj.
Druga 5 i pet nas napušta.
(važna napomena - jedna pesma iz top 11 i jedna iz top 6 će biti pošteđena prve i druge runde kako je neparan broj takmičara, i ako je nema u duelu, nisam je zaboravi, znači da je preskočila krug)
U trećoj će biti tri duela i tri eliminacije.
Poslednja runda će biti random duel nekog od prvih dvoje sa trećeplasiranim.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.