306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲

Zanimljiv prikaz ne finalista. Svidja mi se sto je sve u skladu sa temom. U to ime cestitke Evilu. 👍
A i svidja mi se sto sam napokon u finalu posle vise muka.😅 Mozda moj pokemon i nije tako slab, a usput sakupio sam dobru ekipu.💪😏

Iju posle onakvih komentara prodjem?! Zao mi je za Beautiful iz boring i Hush. Mnogo favorita mi je proslo.
Bravo za ekspresnu priredbu Evil.

Organizator ne zna ko je šta poslao???

Vidim, antikampanja za Elvanu Gjatu nista nije uradila? Jbgyy, menjajte agitatora

Nije to moja pesma, ali svakako je šteta što je ispala 😕
izvinjavam se promašio sam forumaša mrtav sam umoran xD a on je tu i ne oglašava se xD ispravljeno!

Ako primetite greške slobodno recite.

Molim za pomoć @Uprava / @Miloš ili @Ivana oko hiperlinkova. Ne mogu ih nakačiti obezbojava mi ih šta god probao. Ili da sačekamo neko vreme ja moram putovati!

Molim za pomoć @Uprava / @Miloš ili @Ivana oko hiperlinkova. Ne mogu ih nakačiti obezbojava mi ih šta god probao.
Kako obezbojava?

Otkucaš tekst, onda selektuješ ga i na njega staviš link i na kraju obojiš. Dakle prvo link pa boja. Ako prvo obojiš pa posle staviš link, biće bele boje (ako na to misliš).

Kako obezbojava?

Otkucaš tekst, onda selektuješ ga i na njega staviš link i na kraju obojiš. Dakle prvo link pa boja. Ako prvo obojiš pa posle staviš link, biće bele boje (ako na to misliš).

Ja sam tako prvi put uradio htelo je, a to drugo njje. Hvala svakako. Pokusacu ponovo samo kuci da stignem.

Running order je svakako u prvom postu, editujem sve tokom veceri pa finale priredbu se nadam natenane.

Nadam se da ste uzivali u ekspresnoj priredbi, uz male greske, nije mi bilo potrebno mnogo vremena ali danas sam ga imao za toliko sutra ne bih uopste 🙏💜 hvala

Woow, prošli smo u finale uprkos trnovitom putu komentara i semafora. 😍 biće da više sile znaju nešto više o tome.

Čestitke Evil na napetosti!🍾❤️

Prvi post je ažuriran u potpunosti. Linkovi rade! Rokovi pišu!!! Kada kliknete na logo verzije, otvara se Youtube playlista (objasnićemo šta su verzije narednih dana u nekoj triviji). Spoti listu može napraviti ko želi, odavno sam otkazao pretplatu i izlogovao se.

Naravno @dracarys nam je napravio još jedan recap i jako smo mu zahvalni na tome! Takođe u prvom postu!

I Oricorio Pom-Pom Style navijaju! Vaše je samo da glasate!

130803.gif

Hvala i @Miloš ali mi je pomoglo tako što sam kopirao obojen tekst bez sledeće linije, i tada kad nalepim link ne menja u belo. Ovako šta god uradio, ako stavim belo neće promeniti boju. Svakako snađoh se nekako.

Poslao sam svoje glasove ivani i odjavljujem se jer ustajem u 6, da nastavim svoju 12h smenicu :P Šibaj Mudsdale-a koji vuče kola, što b' se reklo kod nas u Valorisu!

mudsdale-pokemon.gif

Inače mi je bio pakao da glasam, pet pesama koje nisu dobile bodove, dao bih im bar po 6,7....

Last edited:
306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲
Back