307. FSC • 2026!

View attachment 45822

Prvo izdanje FSC-a pod nazivom World Cup održao se kao 173. izdanje. S obzirom da je bivši forum pao, ne sjećam se puno toga osim da mi je zemlju birao Niko i izvukao Iran na što mi se smračilo. Sjećam se da je Petar radio drame jer je očekivao pobjedu s Kinom, a na kraju je kao Albina bio prvi ispod crte. Jako mi se sviđalo kako sam složio grafiku i užasno mi je žao što više nemam sve te materijale sačuvane. Pobijedio je Endrega s lijepom baladom iz Norveške. :love:

[
Ju, ja pobedio ?! To je daleka prošlost. Al sećam se pesme, Tone Damil- Winner of a losing game...

Imao sam sve tabele od 111. FSCa i nedelju dana pre nego se forum vratio sam sve obrisao jer sam pomislio da se neće više vraćati pošto je prošlo godinu i po dana. 🥺 Bas mi krivo sad.

Zasto ja sve mislim da smo imali ovo i jednom pre 2018. Kad sam slao Lukas Graham - Better than yourself mislim da je bila ista tema ili mozda je bilo za evropsko tad

Pominjao ga je EvilSmile u prethodnoj temi (126. FSC) mada nisam sigurna da li je to bilo baš kao World cup ili samo geografska tema sa državama. I da, nije bilo u godini SP. Ja sam Holandiju imala, slala Kensington.

meni je u glavi da je to edicija world cupa ja imaeo neku kinu japan nesto tako... mozda bila geografska samo pa sam prebacio

veronika-medicinska-sestra-iz-obrovca.gif

Pominjao ga je EvilSmile u prethodnoj temi (126. FSC) mada nisam sigurna da li je to bilo baš kao World cup ili samo geografska tema sa državama. I da, nije bilo u godini SP. Ja sam Holandiju imala, slala Kensington.
meni je u glavi da je to edicija world cupa ja imaeo neku kinu japan nesto tako... mozda bila geografska samo pa sam prebacio
Meni je tako u glavi neka slika grupne faze kao na world cup, ali jeste bilo 2016, a tad je bilo Evropsko.

Ima da sve pesme dobro ispljujem za burek. Sto je sigurno, sigurno.☺️
Inace, volim ovakve teme kada svaki clan predstavlja jednu drzavu. Kao na Evroviziji. Onda imamo razne izbore. Recimo, ovaj put sam prvo trazio izvodjaca, pa tek onda pesmu.
Samo razmisljam da li da delim poene sa mog kontinenta, a ako su u komsiluku onda TOP poene ili da idem po klasicnom sistemu sta mi se dopada.🤔

307. FSC • 2026!
Back