Bih, ali Lelek bile više od jednom mislimSyenke prate te ko sjene%
Ju, ja pobedio ?! To je daleka prošlost. Al sećam se pesme, Tone Damil- Winner of a losing game...View attachment 45822
Prvo izdanje FSC-a pod nazivom World Cup održao se kao 173. izdanje. S obzirom da je bivši forum pao, ne sjećam se puno toga osim da mi je zemlju birao Niko i izvukao Iran na što mi se smračilo. Sjećam se da je Petar radio drame jer je očekivao pobjedu s Kinom, a na kraju je kao Albina bio prvi ispod crte. Jako mi se sviđalo kako sam složio grafiku i užasno mi je žao što više nemam sve te materijale sačuvane. Pobijedio je Endrega s lijepom baladom iz Norveške.
[
Pominjao ga je EvilSmile u prethodnoj temi (126. FSC) mada nisam sigurna da li je to bilo baš kao World cup ili samo geografska tema sa državama. I da, nije bilo u godini SP. Ja sam Holandiju imala, slala Kensington.
Meni je tako u glavi neka slika grupne faze kao na world cup, ali jeste bilo 2016, a tad je bilo Evropsko.meni je u glavi da je to edicija world cupa ja imaeo neku kinu japan nesto tako... mozda bila geografska samo pa sam prebacio