Doctor Who
Ekspert
Albanska Karleuša
I ja nisam ocekivao da Albina pobediti na FIKAli niko iz njenog tima nije predvideo pobedu Loreen
Loreen:
*prva na kladži cele sezone*
Ne znam da li ste do sada shvatali koliko Evrovizija može zapravo da bude korisna, poučna, ali posle ovoga ćete zasigurno to shvatit:
Divna naša Sida, ona nas savetuje, podučava..![]()
izgleda da imam problema da postavim linkove od youtube ovde ali ipak mozda ste otvorili link Milena na pocetku intrvjua istice da je bila zaljublena na tu pesmu, i to je bio razlog da studira albanski jezikMa svaka joj čast..![]()
Meni je ta pesma prelepa i dan danas je rado slušam. Inače od albanskoh pesama baš volim još i Suus i All About You. Dobra je i premijerna Image Of YouEsc je i inspiracija da ljudi uce i jezik,kulturu...drugih.Za Milenu iz Beograda Olta Boka i njena pesma "zemrën e lam peng",je bila inspiracija da ona uci i studira albanski jezik.Ona sada radi u mnoge projekte gde pomaze albabskim i srbskim zenama,i daje predavanja na albanskom srbskim ucenicima u Beogradu.
Svaka cast za ovu divnu i pametnu devojku.
Ove treće ne mogu da se setim? A na kom mestu ti je gospoja rendaljka pizde?Suus, Zemrën i Ktheju tokës albansko sveto trojstvo meni.