al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Ovo ne da je sve bolje nego nemam reči...

Kakav vibrato ima Albina 😲, kao kad nabujala Pećka Bistrica žubori na izlazu iz Rugovske klisure, sa kamena na kamen.. pa to je za neverovati, i kako peva sve dole, tačno dočarava bol, božanstveno..a Familija je tu da doda sve što treba.. Kao da crtaju vokalima..

Nadam se da će Sasha Jean Baptiste umeti i želeti da uđe u tematiku što se kaže, ovde, te odraditi šta je potrebno, zadržati tamnu, mračnu, turobnu, maglovitu notu koja provejava..lelek na početku kao u kišovite dane na padinama planine Gjallice u severnoj Albaniji, a tačno kako se spot za ovu pesmu i završava, ništa vedrije, u suzama, u jecaju...

Ovo ne da je sve bolje nego nemam reči...

Kakav vibrato ima Albina 😲, kao kad nabujala Pećka Bistrica žubori na izlazu iz Rugovske klisure, sa kamena na kamen.. pa to je za neverovati, i kako peva sve dole, tačno dočarava bol, božanstveno..a Familija je tu da doda sve što treba.. Kao da crtaju vokalima..

Nadam se da će Sasha Jean Baptiste umeti i želeti da uđe u tematiku što se kaže, ovde, te odraditi šta je potrebno, zadržati tamnu, mračnu, turobnu, maglovitu notu koja provejava..lelek na početku kao u kišovite dane na padinama planine Gjallice u severnoj Albaniji, a tačno kako se spot za ovu pesmu i završava, ništa vedrije, u suzama, u jecaju...
646.webp

Bol u mojim ušima dok slušam ovo, da. 😍
Mrtva trka izmedju ove porodice Kurti ili kako se već prezivaju i Blanke,ali neka..
Neka je njima lepo izvrištali,izjaukali,izderali su se za sve pare,ako akoo cure lepo je to i zdravo da se izbaci ta negativna energija,samo je problem što nama slušaocima nije lepo dok slusamo te neartikulisane tonove,to je ipak atak na uši nas slušaoca...

• Sad
Reactions: Mrm
Mrm je legenda fura svoju pricu,obicno pesme koje se njemu dopadaju,nikome drugom se ne dopadaju,ali covek fura svoj fazon i lupa "ljute" ili "tuzne" reakcije svim ljudima kojima se ne dopadaju pesme kojima je on odusevljen.

• Wow
Ljute samo kada se izvođači vređaju i opisuju na ružan i neprikladan način..

Ljute samo kada se izvođači vređaju i opisuju na ružan i neprikladan način..
Ovde nema nikakvih uvreda i opisivanja na neprikladan način.
Ukusi se razliku i svako od nas kroz komentare dočarava ono što je čuo i video.
Niko ne vredja dakle osobu kao osobu,već komentariše samo pesmu i nastup kako mu izgleda.
Moraš shvatiti da svi mi koji ovde komentarišemo ne poznajemo logično lično nikoga od ovih izvodjača već jedino što komentarišemo i čime se bavimo na ovom forumu je komentarisanje pesama i nastupa koje su nam dati izvodjaci ponudili.

Familija Kurti, zaurlava, ovakva, onakva. Ali nema veze, opušteno Konstruktore.. :)

Familija Kurti, zaurlava, ovakva, onakva. Ali nema veze, opušteno Konstruktore.. :)
Da li zaista mislis da pamtim imena porodice ili izvodjaca,realno mi vecinu ovih izvodjaca cujemo na evrovziji i posle nikada,zasto bi Albanija koja ce zauzeti 37.mesto a zauzela bi i 43.mesto da toliko zemalja ucestvuje meni,Peri,Miki ili Lazi bila bitna,sta je tacno ono sto je bitno kod njih?
Objasni??
Da li ce ta pevacica i grupa napraviti nakon evrovzije neku svetsku karijeru i proslaviti se vrstom muzike stilom kojim pevaju i svojom harizmom odnosno neharizmom??
Naravno da nećee..oni su jos jedan random predstavnik te zemlje,svake godine Albanija salje bukvalno jednu te istu pesmu sa neartikulisanim i nebitnim i bezveznim urlanjem bez ikakvog stila,poente i smisla i bukvalno Albanija se sprda sa evrovzijom i dolazi svake godine cisto da su eto tu da broj popune bez imperativa nekog rezultata,zasto bih onda to cenio i postovao?
Kao i San Marino hiljadu kandidata a dolaze cisto da eto se vidi da su ucestovali,i uvek revampom unakaze pesmu koja je bila ok,kao sto su i 2015.godine cak uspeli da pokvare,od lepog spota napravise ono..iako meni licno to najbolja pesma koju sam cuo iz Albanije,medjutim brzo su se vratili svom zvuku nakon toga i rezultati toga i njihovih narodnjaka i narikaca zenskih se vidi..

Opet masis poentu nisam rekao da je cura koja peva ovakva ili onavka,niko ne komentarise fizicki izgled,niti komentarise da li je lepa,netalentovana,talentovana itd,vec SAMO PESMU I NASTUP,a ja eto tako to vidim i cujem,dakle sve sto sam napisao stojim iza toga,pesma je losa,nastup je los,harizme nema i previse eto fino da se izrazim i oni i Spanci glasno i neartikuliusano pevaju.
Muzika je vrsta umetnosti i trebalo bi uglavnom da bude nesto lepo,cak i kada se "viče" ili zavija treba imati neki smisao dakle miran pocetak pa se zahuhta,ali publiku ce odmah odbiti taj agresivan pristup Spanije i Albanije bukvalno pesma jos nije ni pocela ti moras zvuk da stisas skroz jer decibeli su ogromni odmah se krece napadno agresivno i sa nepotrebnom vikom.
Nije isto Hrvatska i ove dve zemlje,Hrvati su glasniji i za nekoga neprijatni po zvuku tek u finisu pesme kada pesma dobija na kulminaciji,ali imaju i strofe fino i razradu i sve teče normalno ali i nepredvidivo kako treba,dok ovi odmah krenu da vriste i prave ogromnu buku i tako celu pesmu,cak i Gruzija mi ne prija skroz od pocetka,jer su i oni jako napadni bez ikakve potrebe i boju glasa ne volim,piskava mi je previšee..

Dobro, Konstruktore... :)
Evo ti i ovaj nas predstavnik ima meru,dakle pesma je mirna pocinje kao balada bas lagano i polako se ritam i tempo pojacava i na kraju eksplodira,evo i Danska predstavnica itd,sve je koliko god neko voleo ili ne voleo pesme uradjeno sa merom,dakle primereno je,dok ovde je od samog pocetka do kraja opsta havarija,agresivnost,negativna energija i slusalac cim to cuje odmah dobije nagon da ne kazem za cim menja kanal stisava svoj TV u maju boli ga glava i pokusava da se smiri..
Zasto smatras da bi neko glasao za takvu neku pesmu,koja u njemu budi samo negativne i lose emocije i vibracije,pre ce prihvatiti i smarača iz Grčke nego ovo..
Decko ce mozda lepo uzivo otpevati i imati fin i sveden nastup pa ce i to ljudima vise prijatio da se opuste malo nakon Albanije recimo..

@KONSTRUKTOR Prestani da pišeš više postova uzastopno. Više citata može da se ubaci u isti post, a i razmisli o odgovoru pre nego što ga pošalješ. S obzirom da si više puta opomenut zbog toga, nadalje će ti postovi biti brisani a ne spajani konstantno.

Raspisa se ti Konstruktore, sve ok.. :)

dara-bubamara-puno-kosta.gif

Albaniju sam smetnuo da postoji nakon pobjede i sada pozitivan šok ova verzija i ono s finala FiK. Teška emocija

Ova pesma mi unosi neke nemire. U video reakciji me malo lupila anksioznost.😂

• Love
Back