Familija Kurti, zaurlava, ovakva, onakva. Ali nema veze, opušteno Konstruktore..
Opet masis poentu nisam rekao da je cura koja peva ovakva ili onavka,niko ne komentarise fizicki izgled,niti komentarise da li je lepa,netalentovana,talentovana itd,vec SAMO PESMU I NASTUP,a ja eto tako to vidim i cujem,dakle sve sto sam napisao stojim iza toga,pesma je losa,nastup je los,harizme nema i previse eto fino da se izrazim i oni i Spanci glasno i neartikuliusano pevaju.
Muzika je vrsta umetnosti i trebalo bi uglavnom da bude nesto lepo,cak i kada se "viče" ili zavija treba imati neki smisao dakle miran pocetak pa se zahuhta,ali publiku ce odmah odbiti taj agresivan pristup Spanije i Albanije bukvalno pesma jos nije ni pocela ti moras zvuk da stisas skroz jer decibeli su ogromni odmah se krece napadno agresivno i sa nepotrebnom vikom.
Nije isto Hrvatska i ove dve zemlje,Hrvati su glasniji i za nekoga neprijatni po zvuku tek u finisu pesme kada pesma dobija na kulminaciji,ali imaju i strofe fino i razradu i sve teče normalno ali i nepredvidivo kako treba,dok ovi odmah krenu da vriste i prave ogromnu buku i tako celu pesmu,cak i Gruzija mi ne prija skroz od pocetka,jer su i oni jako napadni bez ikakve potrebe i boju glasa ne volim,piskava mi je previšee..
Dobro, Konstruktore...
Evo ti i ovaj nas predstavnik ima meru,dakle pesma je mirna pocinje kao balada bas lagano i polako se ritam i tempo pojacava i na kraju eksplodira,evo i Danska predstavnica itd,sve je koliko god neko voleo ili ne voleo pesme uradjeno sa merom,dakle primereno je,dok ovde je od samog pocetka do kraja opsta havarija,agresivnost,negativna energija i slusalac cim to cuje odmah dobije nagon da ne kazem za cim menja kanal stisava svoj TV u maju boli ga glava i pokusava da se smiri..
Zasto smatras da bi neko glasao za takvu neku pesmu,koja u njemu budi samo negativne i lose emocije i vibracije,pre ce prihvatiti i smarača iz Grčke nego ovo..
Decko ce mozda lepo uzivo otpevati i imati fin i sveden nastup pa ce i to ljudima vise prijatio da se opuste malo nakon Albanije recimo..