al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Kad je vec M*nelli radila Elvani pesmu, trebalo je da napravi neki elektro/dance fazon, moglo je i sa nekim etno elementima. Moglo je da bude svacega, a na kraju skoro da nema nicega. Zanima me svakako kako ce Elvana da se predstavi vokalno i vizuelno.

Gledam nastupe iz PF1.
Ima mi nesto Martina Serreqi. Not bad.

A taj Igli je kao naš ESC Petar, koji je u tripu da MORA da pobedi pevačica na koju se lože klinci u Albaniji (Srbiji) pa kao Hype osvaja ESC, na kraju dno tabele ako prođe u finale, jer to realno i nije slušano toliko van balkana obzirom da kasni jedno 10-15 godina

Elvana midaraaaaaa, šta je ovo bilo 😭😭

Kadriranje katastrofa, koreografija užas, do samog kraja nije ni igrala.

Onaj početak je vizuelno mogao lepo izgledati, da nije sniman iz aviona, užas.

Ima kamen, ali nije dovoljno monumentalan🤍

Ahhh znači kao i N*a Ki*el, lepo sam ih uporedio pre neki dan 🥰
Osim što Noa zapravo imala koreografiju, ovo ne bih nazvao ni koreografijom, sve u svemu jako loš nastup, izgleda amaterski baš

Elvana jedino sletela sa nebesa što neće smeti na ESC i to je kao wow. Ostalo meni iskreno bez energije čak i u onom dance brake-u, kakve su imale Chanel, Noa, Eleni itd zaista smešno i jadno.
Na ESC će je neko drugi zaseniti i pašće u drugi plan, jer će sigurno imati više energije.

Bez energije, bez poente...
Baš je podbacila.
Moram da se složim da je jedini momenat koji je bio top je ono spuštanje sa sajle, ali ne znam jesu li je obavestili da je to na ESC zabranjeno.

Samo zamislite ovu energiju kuvane noge sa još samo 4 eventualno 5 plesača, koji su joj i izvadili nastup.

Loše.

Meni deluje da je spuštanje trajalo duže nego sama pesma. Ako ode na ESC ovo joj neće proći, moraće da krati kako zna i ume

Preslabo je ovo u svakom smislu. Ajde što je pesma bezlična i zastarela, nego što je i nastup takav. Mrzim što ću je sad pomenuti, ali Luda Karla je imala nastup ovog nivoa na Beoviziji 2003. 😭
A i Elvana stvarno nije neki performer, trudi se, ali jednostavno ima energiju vlažne maramice iako se eurofanovi ubiše da nas ubede u suprotno.

Smešna Elvana, sve nekako na silu. Šta će joj onoliko plesača. Treba da ograniče kao na Evroviziji.

Meni je i ono penanje na plesače krindž 😂 kao u američkim filmovima iz 90-esetih one navijačice u školama što rade 😂 jako originalno nikad viđeno.

Meni je nastup odličan. Ja mislim da je problem što je scena mala i samim tim izgledalo skromnije.

Back