al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Elvana je bila 100000000% siguran finalist na ESC-u, bez obzira sto je meni bila bezveze. A i najela bi se glasova dijaspore pa bi neki Hurricane rezultat bio.

I Albanci odlucili eksperimentirati, mozda im upali

Elvana je bila 100000000% siguran finalist na ESC-u, bez obzira sto je meni bila bezveze. A i najela bi se glasova dijaspore pa bi neki Hurricane rezultat bio.

I Albanci odlucili eksperimentirati, mozda im upali
Ni na maticnom festivalu nije uspela ubedljivo da osvoji dijasporu (a masovno su glasali i Eurofanovi), a protivnik je bio bend od 4000 pratilaca na IG.

Elvana ce se tek spominjati nakon maja, ako ovi ostanu u polufinalu. Pa ce krenuti kuknjava sa nepravdom kao sa “Me tana”. Albanci su to, nista novo, ni sa pesmama, ni sa rezultatima na ESCu.

Pa Albanci sa takvim razmišljanjem ni nemaju nikakvih rezultata na Eurosongu niti će ih imati

Pa 2020. je Elvani stvarno učinjena nepravda jer su onoj drugoj namjestili. Ali sad nije ni trebala pobijediti kad je došla sa sklepotinom. S nekom turbofolk pjesmom bi vjerojatno i pobijedila i imala vece sanse na ESC-u. Nikad neću shvatiti taj način razmišljanja. To su uradile i Hurricane sa HLV.

Ovo nažalost može čak i u polufinalu da ostane. Dve godine zaredom da budu NQ. Poslednji put im se to desilo 2016-2017.

Fina je pesmica, ali oni se uvek upropaste njihovim LA revampima

Back