Kao da je prizivala Tutankamona, a ne albansku dijasporu da se vrati u Albaniju.Jonida je urađena do besvesti, a i modni ukus je upitan. Na FiKu je izgledala kao sfinga te godine kada je pevala KT lol
PricaOmiljeni momenat, kakva kobretina, kakav shade hahah
![]()
I onda njena kisela reakcija na kobrine glasove, koliko nije uspela da sakrije popi*ditis
![]()
Prica da ove dve cure nisu u dobrim odnosima,Jonida dao najmanje bodova za Elvanu,trece mestu .Omiljeni momenat, kakva kobretina, kakav shade hahah
![]()
I onda njena kisela reakcija na kobrine glasove, koliko nije uspela da sakrije popi*ditis
![]()
Išla bi po albanskim podkastima, kukala i govorila "nadam se da Jonidi niko neće dati 0 bodova".Шта би тек урадила да је добила 0 а не 8 бодова
Tu Jonidu je iskuliralo 30tak zemalja clanica zirija, nulice ko vrata, a o televotingu da ne pricamo…tako da ta zena uopste nije kompetentna da ocenjuje šta je za ESC, a šta nije.Išla bi po albanskim podkastima, kukala i govorila "nadam se da Jonidi niko neće dati 0 bodova".
Ma Stefane, ceo izbor je bio tanak, Elvana bi po meni njima bila sigurica za neko 15. mesto u finalu. Inace naravno da nije neki kvalitet od pesme. Ovo sam prokomentarisao u vezi Jonide koja ništa nije napravila na ESCu, povodom ove fore da se “nada da Jonidi nece niko dati 0 poena”, zena se nakupila nula samo tako.Nemanja, da li si stvarno toliko delulu da misliš da bi Elvana prošla išta bolje? Imala bi glasove dijaspore i to je to.
Lepo te je videti smirenog!Preletela mu šala preko glave samo tako.
puhćeš, duhćeš, preznojavaš se
Me nder qofshi!Faleminderit shumë!