al Albanija 2026: Alis - Nân

Albanija
Znaj - majka vas čeka
I majka vas ispraća
Na pragu ѕtoji, na vratima
Dve nedelje, dve godine - leto je otišlo

Pride tokom skoro cele pesme na podu bine je sat tako da je to valjda poveznica ovog hepeninga. U svakom slučaju ovo ima ogroman potencijal kod njihovih gastosa, večeras glasaju ŠVA i AUS još ako još negde uzmu poene mogao bi u finale no ne bih se začudio da ispadne.

Meni suprotno. Prosječna pjesma i moćan nastup. Početak sa horom ježi.

U finalu će još bolje proći jer će imati sve zemlje gde ima njihovih gastosa na raspolaganju. Ovo je pesma koncipirana za njih.

Па да, у финалу има и Италију и Грчку, добиће бар по 10 од њиховог твт

Tematika im je malo dosadna, za 7 godina 3x isto. Nije kritika Alisu, naravno. Sreća pa se i FiK malo modernizuje zvukom, dobar primer su i prošla i ova godina.

Nzm za vas ali ja sam osetio emociju. Pogotovo, pred kraj pesme.

Nažalost, ovo je trebalo da dirne, a ostavilo me je ravnodušnim. Zasluženo u finalu svakako, pesma je dobra, ali je nastup prilično unazadio.

Zasluzeno finale definitivno. Jako dobra pesma - ponavljam previse mi je ``rezirano`` prepateticno... i ubedjena sam da ce bas dobro da prodje i kod zirija i tvt
i kamen bi zaplakao - tacno su targetirali...

Dobar nastup, zasluženo finale. Malo me podseća na Gruziju 2019., samo možda malo konkretnije melodijski.

Malo preterujete sa pricom o patetici, bukvalno su preneli na sceni ono sto se peva u pesmi i ne vidim sta je tu problem.

Iskreno, odusuvio me je ovde celi paket, licno mi je bio na drugo mesto veceras nakon Rumunije. Prelepa pesma i mocan nastup.

al Albanija 2026: Alis - Nân
Back