at Austrija 2022: LUM!X feat. Pia Maria - Halo

To na njemu nisu radne pantalone već kargo, koje se mogu kombinovanati za razne prilike. Umetnik mora biti skladno obučen za scenu 😉
 
Bolje da je ona trčala na traci nego tražila outfit u tirolskom fensi butiku
 
To na njemu nisu radne pantalone već kargo, koje se mogu kombinovanati za razne prilike. Umetnik mora biti skladno obučen za scenu 😉
Znam šta su kargo, samo sam se šalio. 🙂
 
Ovaj dečko je bar rekao da Austrija i Nemačka već 70 godina nisu u istoj državi. 😳
 
Hit, ideš na ESC kao predstavnik svoje zemlje, a nemaš elementarno znanje o istom. o_O
 
Pozdravio ih i Blanco što je tek par nedelja nakon Sanrema otkrio kako tačno funkcioniše Evrovizija i da na njoj ne može da se glasa za svoju zemlju, lol
 
I sve ih zajedno pozdravlja Amandin Buržoa (FR2013) koja je prvi put čula za Evroviziju kad su je izabrali. 😍
 
Shvatam da sam upravo završio polovinu preslušavanja pesama, odnosno ovo je 20. po redu koju sam slušao. Nastavljam i dalje sa dnevnom dozom. :)
Ova pesma je žestoki treš, znači 90-e u svom hardcore izdanju, pa nikako ovo ne bih shvatio kao nekog ozbiljnog pretendenta na visok plasman.
Međutim, ima negde dobrog beat-a i zaraznu melodiju, pa mogu reći da je ovo nešto što bi se u mom slučaju moglo opisati kao Guilty pleasure. :LOL: Podseća me u nekim delovima na pesmu Tears Louise Johnson.
Ovde dosta zavisi od nastupa, a ovakvi tipovi pesama nešto ne verujem da mogu dobro da se prikažu na evrovizijskoj sceni (često flopnu), a i oni mi ovako, vizuelno makar, deluju floparski, te ih onda ne vidim u finalu. Prednost im ipak može biti dobar redosled nastupanja i to što nema mnogo brzih pesama ni oko njih, niti u celom prvom polufinalu.
 
SMALL TALK: LUM!X feat. Pia Maria ( :at: Austrija 2022 )

 
Flop je neizbežan jer bi za ovakav tip pesme koji ima preveliku dinamiku i energiju uz jako teške visoke tonove zahteva izvođače koji imaju ogromno iskustvo na sceni, kako što se tiče interpretacije, tako i scenskog performansa i interakcije sa publikom, što evidentno oni nemaju, a uz sve to je tip pesme koji je sigurni bottom kod žirija, možda čak i za jednocifren broj poena (to doduše i teže jer svaka zemlja glasa za 10 drugih zemalja od 16 mogućih, ali je žirijevsko dno gotovo zasigurano).
 
Ona se sa mausisima igra dok vežba pevanje, pa će u Torinu biti spremna za velike poduhvate. 😎
 
HAhahahahahahaaha jadni misevi :D

Meni je pesma super u top 15 su mi ali stvarno mirise na flop
 
Back
Top