at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Sezaru Sampsonu za top 5 trebala ona aerodromska pista, ove dve došle, pitale ko je Edgar i odnele top 5 😂

Pa računam da će nastup biti skup kao i svaki njihov, a i imam osećaj da će one pokidati, neće biti Pia Maria 2.0 kao što mnogi tvrde. Televote top 5 vrlo izvestan. Takođe mislim da će okej proći sa žirijem, mnogi u žiriju će se možda čak i pronaći u pesmi i poruci, pritom je pesma produkcijski stvarno odlična, a tekst vrlo pametno odrađen. Meni ovo baš miriše na uspeh.

Nevezano za pesmu Austrija od 2011. Nije imala nastup ispod ocene 4- sto je zaista za svaku pohvalu.

Oni su bukvano vozdigli Zoe i Loin D’ici od bottom 3 u pf 2016 to do tele-top 10-ke.

Austrija je definitivno položila ispit. Jeste pomalo iritantno, ali istovremeno i catchy, pevljivo, simpatično. Nemam neke krupne zamerke, skroz ok, vesela euro pesmica i prvi utisak mi je da mi definitivno upadaju u trenutni top 5 u onom slabašnom polufinalu. 👏

Pojma nemam gde bi mogle da završe u maju, a iskreno se nadam da uživo izvođenje i nastup neće biti razočaravajući.

Kao što sam očekivao-ne sviđa mi se. Nije toliko tragično, ali iskreno daleko je ovo od nečega što je moja sfera intersovanja. Vidim da sam jedini, ali ok, u ESC kontekstu možda ispadne dobro. Kako god, želim im sve najbolje.

Meni ne prija pesma takodje, razumem opsednutost jer je nesto novo i drugacije ali mi je sve nekako haoticno. Devojke znaju da pevaju, tako da barem nece biti blamova kao prosle godine.

Real Housewives Reaction GIF

Zarazićete se svi, po po polako samo!

Čitam nešto im prognozirate slabije rezultate i iščuđavate se kako nas stižu na kladinioci, one za razliku od našeg predstavnika ove godine, i ne samo njega, nemojte misliti da nešto njega kritikujem posebno, to je naprosto tako za većinu, nose tu težinu, imaju pokriće, znaju put kojim idu i ne osvrću se za sobom, ma kakvi, nema tu ni govora, TEYA & SALENA are coming for gold, namirisale su "krv" i nema ni pomisli o lošem plasmanu.. TEYA & SALENA idu na nagradu, ne blefiraju, tek će se čuti za njih... 😉

Pretpostavljam da samo ti razumeš šta si hteo reći. Kakve uopšte imaju veze sa drugim predstavnicima i o kakvom pokriću je reč? A i uopšte se ljudi ne čude što dobro stoje na kladionicama, ne znam ni to gde si pročitao...

Kako nema, pa čitam neke komentare ovde na temi, kažu rezultat kao SM 2021, pa se pitaju kako na kladionici sustižu Srbiju i mnoge druge... Ja čitam sve komentare uvek i na osnovu toga reagujem.. :) a pokriće se odnosi pa na to, baš da je sve tu, u smisli imaju težinu, imaju PORUKU, što je jako bitno, imaju kompozicijski momenat, tekst, naprosto donose priču, donose je i drže je što se kaže, ne klizi im ništa iz ruke.. :) eto, u tom smislu..

Pola pesama ove godine ima jaku poruku i tezinu, pokrice, momenat, tekst, donose pricu...

Pola pesama ove godine ima jaku poruku i tezinu, pokrice, momenat, tekst, donose pricu...
Da ali ne donese sve numere priču tako lako, i tako dobro, dalekoooo od toga..

@Mrm Pa većini se dopada, pa zato ne znam odakle ti taj utisak, osim ako je reč o nekom pojedincu.

Upravo to. I Luka ima i kompozicijski momenat i jasnu poruku, rame uz rame sa njihovom, ako ne i bolju. A ima još nekih koji su tu negde. To ne znači da su one loše, iznad očekivanja većine su, nego je ovo Mrmovo komentarisanje bez pokrića.

• Wow
Reactions: Mrm
Back