at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Ahaha, ali kakva je ovo vožnjica znači ne vjerujem, na prvo slušanje mi je bila wtf ali mi je melodija i dio teksta ostao u uhu pa sam je ponovo preslušao tako da sam se sada navukao... :LOL:
Definitivno je catchy, nadam se da neće doživjeti sudbinu prošlogodišnje Austrije koja je bila fan favorite i na tome je ostala.
Drago mi je zbog naše Teodore ili Teye (whatever) što se konačno dograbila Evrovizije, njena stvar sa Beovizije prije 3 godine mi je ostala memorisana kao baš moćna i mislio sam da je ORF pripremio za nju neku snažnu baladu poput estonske ove godine, nekako mi ne ide ova pjesma uz njen senzibilitet ali možda ovako nešto njoj upravo najviše i leži.
Ja opet ne sumnjam da će vokalno biti dobre (barem će ona biti korektna sigurno a za ovu drugu ne znam), dok stejdžing mora da grmi i tu će ići na sve ili ništa, ako ne odigraju pametno flopnuće mada mislim da će potrefiti i razvaliti televote u onom tankom polufinalu.
Sad za sad, rekao bih da prolaze i to im od srca želim, nakon višegodišnjeg lutanja i slanja svega i svačega!

I dalje ih nema u Viral 50, ali Top 50 je još jača lista.

Jel osjetite kako vam je život postao puno bolji i kvalitetniji nakon što je izašla ova pjesma? Ja da
:( Nisam osetio, nazalost. Kod mene je neka druga pesma u pitanju. A ova mi je do pola dobra, posle ....

Svakim novim pregledom, uviđam nešto novo ovde.. 😉👌 Svaki put mi neka nova misao dođe na osnovu ovoga, što je jakoo, jakoo dobro.. O ovome će se tek pripovedati..
I sve mi je jasnije da se TEYA & SALENA ne šale ni milisekunde.. Namirisale su krv što se kaže i idu po glavnu nagradu, ne osvrću se za sobom niti jednog trena.. 🙌
🇦🇹 Je tu da nam servira i kvlietet i zabavu, što je tako retko.. ❤️🤍❤️ TEYA & SALENA su prišle tiho i skromno i ušle u legendu.. 😍

Ovo je fantastično i mene su oduševile. E sad, pitanje je kako će ovo da zvuči uživo?
Meni je pitanje kako će da izgleda nastup, vokalno su odlične obe, tako da vjerujem da će tu biti sve okej, samo da nastup ne bude sa previše svega. Koreografija da ostane i kostimi da budu kao oni iz garaže u spotu, super

Meni je pitanje kako će da izgleda nastup, vokalno su odlične obe, tako da vjerujem da će tu biti sve okej, samo da nastup ne bude sa previše svega. Koreografija da ostane i kostimi da budu kao oni iz garaže u spotu, super
Ali koliko me onaj deo od 01:40 do 02:05 podseća na Lady Gagu.. 😱

Za mene licno dva najveca pitanja mozda poslednjih nekoliko godinai večne deleme su kako Tea nije bolje prosla sa onom pesmom na beovziji bukvalno cura je tom pesmom najavila pocetak korone i smak sveta svega nekoliko dana kasnije je pocela korona.
Drugo pitanje svih pitanja je kako Tea do sada nije prosla nikada konkurs u Austriji,s obzirom koje su sve gluposti predstavljale i te i tih godina Austirju prosto sam zatečen..

Za mene licno dva najveca pitanja mozda poslednjih nekoliko godinai večne deleme su kako Tea nije bolje prosla sa onom pesmom na beovziji bukvalno cura je tom pesmom najavila pocetak korone i smak sveta svega nekoliko dana kasnije je pocela korona.
Drugo pitanje svih pitanja je kako Tea do sada nije prosla nikada konkurs u Austriji,s obzirom koje su sve gluposti predstavljale i te i tih godina Austirju prosto sam zatečen..
Oni

Ono njeno sa Beovizije... Hmmm.... Pa nije bilo baš najbolje, da budemo blagi ajde... 🤭

Oni

Ono njeno sa Beovizije... Hmmm.... Pa nije bilo baš najbolje, da budemo blagi ajde... 🤭
Vokalno možda daa,ali sve što je žena rekla nam se i desiloo,da su je pustili da zasluzeno pobedi a ne ono njesra da pobedi,možda nam se takva sudbina i ne bi desila,žena nam rekla da nam dolazi sudnji dan i svima kraj,a ljudi se smejali i nisu bili svesni kakav užas kriza zatvaranje u 4 zida i ostalo nam dolazi,umesto toga je nisu dovoljno cenili i dali joj 0 poenaa heej NULA a koje kakve budalastine dobijale visoke poene..
Glavu dajem odmah na panj da su nju,Igora ili one momke koji peku kolače poslali bolje bismo prosli,umesto toga poslali smo ne jednu Fuego nego 3 reciklirane turbo folk fuego sa groznim kostimima i odvratnim neuskladjenim nastupom i uzasnim spotom i kic disko kuglama po savetu čika Dejana Milićevića maga...uzas za to je zaista blaga reč..
Imali smo MINIMUM 5 boljih PESAMA te godine na beovziji,ali mi smo se odlucili ostati na nivou plasmana cak i slabijeg Milana Stankovica Balkanike i ekipe...jbg..

• Haha
Reactions: Mrm
Thea je tu pesmu prijavila na austrijski konkurs pa je pokusala kod nas. Meni je tu najveci problem bio prevod teksta, odnosno srpska verzija koja se uopste ne uklapa i kvari utisak pesme. Videlo se da joj nije legla nova verzija, niti je stigla do Beovizije da vezba sa novim tekstom na srpskom.

• Like
Ali @whisky ona haljina (venčanica) iz tog nastupa, frizura, šminka... Naopako... 🤭🤭🤭

Pa da, sve je bilo sklepano na brzinu i krajnji utisak je bio bas bezveze. Pesma nije planski pravljena za Beoviziju vec je htela da igra na sve ili nista. Andrija Jo imao bolji nastup od nje

• Haha
Back