at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Hejteri samo hejtujuu,Tea je kraljicaa i kome se ne svidja njegov problem,Tea ako ovo citas znaj da imas poene od nas u finalu kada budes pobedila ili bila u vrhu,svi smo uz nasu malu Teu,živela Tea!

Hejteri samo hejtujuu,Tea je kraljicaa i kome se ne svidja njegov problem,Tea ako ovo citas znaj da imas poene od nas u finalu kada budes pobedila ili bila u vrhu,svi smo uz nasu malu Teu,živela Tea!
Kako sad Tea, bila je Thea, TEYA?? 🤔🤭🤭

Kako sad Tea, bila je Thea, TEYA?? 🤔🤭🤭
Kako god da se zove kraljica jee i ne budi ljubomornaa!
Teaa ne daj see ti kidaš curoo,mogu ti pljunuti pod prozoor,kada pobedis u maju ili ostvaris jedan od najboljih plasmana svih vremena za svoju zemlju ti isti sto te pljuju,tražiće tvoj autogram,kao što je bio slučaj i ranijih godina,koga najviše pljuju taj pokidaa Marija,Loreen,Konstrakta...nastavite niiz...

• Haha
Reactions: Mrm
Kako god da se zove kraljica jee i ne budi ljubomornaa!
Teaa ne daj see ti kidaš curoo,mogu ti pljunuti pod prozoor,kada pobedis u maju ili ostvaris jedan od najboljih plasmana svih vremena za svoju zemlju ti isti sto te pljuju,tražiće tvoj autogram,kao što je bio slučaj i ranijih godina,koga najviše pljuju taj pokidaa Marija,Loreen,Konstrakta...nastavite niiz...
Opet ti meni u ženskom rodu!?! 🤣🤭🤣
A šta ćemo sa SALENOM? 😎🤭

Dobro, sad znaš.. 🤭🤭
A šta ćemo sa SALENOM? 😎🤭

Budimo realni: Salena je samo tu drzi austrijske nacionaliste na povocu jer bi pukla bruka da zamisli jedna srpkinja koja se jos preziva Spiric predstavlja istocni rajh

• Wow
TEYINA sestra po babine linije... 🤭
Jooj KONSTRUKTOR-e, KONSTRUKTOR-e, mene li si naš'o?! 😎😁
Ahaaa,ma dobroo slatka je i onaa ima šmeka micasta mi jee,ali ipak Tea je Tea,više je realno moj tip,ta Salivena mi je tu nekako manje bitna..

• Haha
Meni je Tea bila sjajna i na Beoviziji....
155827_tejs1_f.jpg

Nekoliko ESC pesama u austrijskom Viral 50, ove još uvek nema.

basketball wives GIF by VH1
Neko sabotira T&S, čekao sam da vidim malo, ali sad je definitivno, 😖😤 ali doći će to na svoje ne berite brige, ne zvao se ja Mrm, polako, polako, radiće i kugla uskoro ako treba, mogu samo da se šunjaju iz prikrajka i sabotiraju na sitno sa strane.. a i T&S imaju jake moći, pozitivne moći, neće zlo pobediti zasigurno.. ❤️🤍❤️🇦🇹

Back