at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Mene sinoć malo, al' samo malo, i to onaj zadnji dio pjesme.
Više je ne mrzim i ne slušam s gnušanjem, što je napredak

Ma da, nema da maši, TEYA & SALENA tope srca širom Evrope...🌪️🌬️🌨️ sa Alpa je krenuo i neće se zaustaviti tako lako..TEYA & SALENA su zauzele položaj i neće ustuknuti.. Veliki ih posao čeka do prve polovine Maja, ali TEYA & SALENA su više nego spremne.. Moj je savet ko se kladi, neka čini to dok nije kasno, nema posle povratka, nema da se pita za nazad... TEYA & SALENA are not joking.. They are ready for BIG THINGS and we are here for it... ❤️🤍❤️🇦🇹

Bogami, Petre, ti dobro da se spremaš, ovo će alpska LAVINA u maju da bude, slušaj ti tvog Mrm-a, ima nos da oseti unapred, ti si udarna divizija vojske fanova austrijskog legendarnog dua TEYA & SALENA, ti si od početka uz ove prekrasne devojke, kada niko na njih nije ni pomišljao (da tu sam i ja grešnik ✌️, ko prizna pola mu se prašta 😌), obzirom da će ceo stari kontinent biti pokoren, nećemo valjda dati da plodove ubiraju oni koji u voz za Alpe uskoče tek u maju mesecu.. 😎❤️🤍❤️❄️☄️🌪️

Evo da probam predikcije kako će glasati zemlje u drugom pf za 🇦🇹

12 - Španija, Belgija, San Marino, Slovenija, Australija
10 - Velika Britanija, Kipar, Estonija, ROW
8 - Danska, Albanija, Gruzija, Poljska
7 - Grčka, Litvanija
6 - Ukrajina, Jermenija, Rumunija
5 - Island

Ukupno: 169

Ja sad kad sam odslusala recap svih pesama, meni za moj ukus i plejlistu Austria br 1 trenutno! Nemam pojma kako ce nastup da izgleda, i mozda mi neko skroz drugi bude favorit kad sve vidimo, al ovako bez nastupa pesma tako voza i skroz je feel good! 😍

Ako je neko mislio da se izvuče na foru da mu je 'ladno u majici kratkih rukava, nema da brigate, od sada imamo i kvalitetne dukseve:

teya-salena-who-the-hell-is-edgar-shirt-sweater.jpg

Preporučuje se da se uzima dok je povoljno i dok traju zalihe, jer cene lako mogu u nebesa, a robe ponestaje...

Ima i ženskih majica, da ne brinete:

funny-teya-salena-who-the-hell-is-edgar-shirt-ladies-tee.jpg

A ko voli i ovu varijantu:

ssrco,slim_fit_t_shirt,mens,charcoal_heather,front,square_product,600x600.jpg

Last edited:
Mnogo mi je drago za ovu devojku, bas se videlo da ima ono nesto, al sam se plasio da ne ostane nebitna

То и даље није неизводљиво, с обзиром да је у дуету са Саленом. Врло је могуће да ће обе бити упамћене као дуо, и то пре свега по песми, и да их се доминантно људи неће сећати појединачно

Ocekujem neharizmaticni flop
Bože, Bože, šta sam ja lajkovao na prvoj stranici ovde...Bože pomiluj mene grešnog, i vrati me na pravi put, mislim već jesi, ali ovo je gotovo pa neoprostivo.. 😔🥺😭 Bukvalno mi smislite kaznu jer ovo...
Iju, i šta sam Petru kazao na konto izgleda njihovog sa slika.. Presvetla Valentina Monetta, vrati me u 2012. godinu kad sam od tebe naučio da ne vrednujem materijalno, popularno, spolja "lepo", skupo, ne sudim ljudima unapred... 🙏🙏🙏 Okaj moje grehe.. 🥺

Last edited:
Nije mi se slusala ova pesma od kad je objavljena, ali zadnjih dana pocela je da mi se dopada, nadam se da prihvatate i mene u Poe Poe Poe familiju :giggle:

• Love
Reactions: Mrm
Nije mi se slusala ova pesma od kad je objavljena, ali zadnjih dana pocela je da mi se dopada, nadam se da prihvatate i mene u Poe Poe Poe familiju :giggle:

Može, totem ljubavi i tolerancije se složio, primljen si...

sanmarino-senhit.gif

Oh, mio padre, there's a ghost in my body, oh-oh-oh-oh-oh
Ljudi meni je ovo po ceo dan u glavi 🤯
Jako pozitivna pesma baš mi budi neka lepa osećanja

Sviđa mi se Austrija samo da bude dobar nastup a ne ko lanjski fijasko. Ovo je borba za 1.mjesto 2.polufinala s Kiprom. Ne smijem više ostalo ostavljam za leovu igru predviđanja. Haha

• Like
Reactions: Mrm
Ovdje mi je vrh prva strofa, a onda postane dosadno. Ne kužim toliko oduševljenje fanica. I dalje imam problem da zamislim nastup. Sa spotom super funkcionira, ali bojim se da nikako neće moći ostaviti isti utisak s nastupom. Ostaje da vidimo

Back