me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Verovatno će to teže pasti Srbiji nego samoj CG 😂 Mislim zbog poJena naravno

Pa nešto ipak ne vjerujem da će se povući.Više mi djeluje da će uživo u studiju biti i predstavnik.

Sjećam se da je Sabrija Vulić 2014. rekao da ide najmlađi učesnik a ono na kraju bio Sergej Ćetković.

Bas mi je mizerno da od onolike najave i prenaduvanosti u vezi njihove ponovne participacije i organizovanja citavog nacionaknog izbora povodom iste sada spadnu na to da se domundjavaju da li uopste da ucestvuju Ili ne…kao okej ali stvarno je moglo sve mnogo vise classy da se obavi.

Oni su napravili veliki propust što su Clickbait pustili u takmičenje.Baš sam gledao neki potkast koji vodi Marija Božović gdje je gostovao Marko i spominjao nešto tu pjesmu, a ona ista je bila u žiriju koji je birao pjesme za Montesong.

Bar što se tiče pjesama i izvođača tiče, sve su uglavnom dobro odradili,doveli poznate pjevače i pali su na nečem bezveznom.

Last edited:
Aiko je isto prošle godine izvela pesmu pre 1. septembra, ali je ČT (češka televizija) stala iza nje i na kraju više to niko nije ni spominjao.

Ovde je sve do RTCG, EBU se ne meša u to kako ti biraš predstavnika. Tako da ih od njihove odluke ni Sveti Petar ne bi spasio ako su ljudi u televiziji odlučili da nisu podobni za takmičenje.

Može biti, ali ne vidim što bi u jutarnjem programu to objavljivali.To su mogli i ovako objaviti.A u jutarnjem su objavili imena učesnika, tako možda sad hoće i predstavnika.

Ne bih se čudio da Milenu kao najpoznatiju pevačicu posalju sa ovog izbora, iako je zasluzila Nina po svemu vidjenom onda..

Back