me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Sada sam shvatio da Baryak uopšte nije tako sigurna pesma za dobar rezultat kao što sam prvobitno mislio. Sličnu takvu pesmu su imali 2016 (Highway-The real thing),i sa njom bili su NQ.

Bukvalno nemam ni trunku inspiracije za komentarisanje pesama. Sve je vrlo (ispod)prosečno, nekompetitivno i produkcijski mahom loše. Jedino Nina Žižić možda ima neki potencijal, prvenstveno zbog vokalnog kvaliteta. Milena Vučić kao najveće ime servirala pesmu staru 15-ak godina sa pokojnog Zrenjaninskog festivala fazon. Katastrofa. Zaista mislim da čudo treba da se dogodi da se CG nada finalu, ali ok, neka ih nazad.

Pa odgovorio si sam sebi na pitanje. :D
Nije tipicno jer se, bar za preglede, uglavnom prvo gleda ime. Bilo je par slucajeva poput Lazanje, ali cudno mi je jer je balada u pitanju.

Ja slušam sada i pesme su osrednje i neke žalosne ali recimo vidim lep potencijal u pesmi od Kejt, Nine Žižić. Pesma Nemanje Petrovića mi je ok, a ova Clickbait sprdnja od pesme mi je čak i simpatična 🤣 Od Milene Vučić sam više očekivao, samo mi je ok. Lepa mi je pesma Tamare Živković i bolja je od Bobanove sto puta, ne znam kako je bila rezerva samo. Čak i pesma Tine Džankić nije loša, kul vajb. Očekivao sam i gore kakvi su komentari.

S obzirom da su poznate sve pesme koje učestvuju na ESC-u 2025., i da znamo kakva je konkurencija, jasno je ko će ostati u polufinalu i na kom mestu

Pa lako se nasluti svake godine. Moj komentar je bio polu-šala, ali nije daleko od istine.

Nina mi je nesto kao Vladana. Potencijal za neki korektan plasman (finale na misice) koji Crna Gora verovatno nece iskoristiti. Oni su od Vladane izvukli minimum minimuma.

Ovaj Baryak dosta svojim vajbom i tekstom mi vuče na Riblju Čorbu
BTW, Tamara Živković i Đurđa su mi favoriti, ali ne znam koliko se realno može očekivati sa ovim neki dobar plasman

Nina mi je nesto kao Vladana. Potencijal za neki korektan plasman (finale na misice) koji Crna Gora verovatno nece iskoristiti. Oni su od Vladane izvukli minimum minimuma.
Tu mora nastup da grmi, neki performans, režija koju ne viđamo često...

Balade su poslednjih godina najnezahvalniji zanr kad je rec o publici, jer su sad trendovi takvi da se jednostavno trazi ludilo.

Back