me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Odgledao sam samo početak priredbe juče i oduševio me je scenaristički biserčić kada se voditelj priseća kako je u detinjstvu s roditeljima gledao Pesmu Evrovizije „uz kokice i čaj”.🥰 I sad imam rešen meni za PZE. Bilo mi žao što sam morao na film.
Dedić - 12 poJena.

Pogledao reprizu. Voditelji haos, scenario haos, glasanje haos. Bilo bi lepo da opstanu.
Takmičari se trudili.
Pobednik truć. Plićak od teksta.

Zašto su zvali Emmelie de Forest da im bude interval act?! Daleko logičnije bi bilo da su zvali Baby Lasagnu iz susedne Hrvatske.

Al što se oni raspravljaju po Instagramu s ljudima u komentarima sa zvaničnog naloga 😂 Hajde bolje i to nego da zaključaju komentare ko Česi nakon što je Aiko izbotirala imaginarnih 30k glasova lol

Vidio sam komentare stranaca koji predviđaju da će ovo divljati na kladionicama u maju...Lol

Edit: Uz uslove da se nastup poboljša, ali nisu sigurni da li CG može to da izvede... Kažu da ima to nešto što može da je izdvoji iz konkurencije...

Izbor kada ti Dado Topic s 74 god.bira pjesmu za ESC onaj isti kojem je naštelano da ode 2007 za HR i naravno nije prošao u finale. Neka se CG vratila. Tačno za Srbiju 12 poena sigurnih a ubuduće neka malo bolje razmisle. Pobjednička pjesma je onako u dobrom fazonu ali realno ,daleko od finala.

Ne diraj mi "Vjerujem u ljubav" 😤 To je onaj najgori sistem 2004-2007 sa "kvalifikacionom rundom" (te godine sa čak 28 pesama) od kojih su 10 prolazile u finale, a dapritom 10 prvoplasiranih iz prethodne godine kao sigurni finalisti mogu biti teški krševi (Irska, Litvanija, Rumunija...) Anonymous iz Andore bili drugi ispod crte. 🥹 2006 je još i gore bilo (Švajcarska, Moldavija, Izrael, Malta, Danska).
Nešto na Tviteru videh da je Zoka Telegraf pomenula da se ne nadamo toliko dvanaestici od Crne Gore. I meni je to palo na pamet, dovoljan je jedan član da sve to pokvari, kao u slučaju Makedonije 2017 ili/i 2019.

Prvo da se padnemo sa Crnom Gorom u istom polufinalu.

A i Telegraf nema pojma da u polufinalu glasa samo publika.

Ovaj bend kao takav je interesantan i može da napravi zanimljivu stvar. Ali ovo što je pobedilo je stvarno amaterski odrađeno, ispod proseka čak i za standarde San Marina.

I dalje mi nije jasno da je neko poput Milene Vučić pristao na onaj cirkuski omaž Riti iz Moćnih rendžera. Stvarno blamantno. Škorpija je fatalna žena, a ne karikatura sa rogovima. Ko joj je dao ideju za ovo joj zaista nije prijatelj.

I festivali gde se peva uživo nikada ne bi smeli da se održavaju u prostorija ovog tipa. U protivnom dobijemo ovo što smo dobili

Stvarno šteta što Baryak nije pobjedio.Ne mogu vjerovati da im u ovoj konkurenciji većina žirija da malo ili nimalo bodova.

Leonitna rekla da su na generalnoj probi na kojoj je žiri glasao svi zvučali užasni.

Last edited:
Stvarno šteta što Baryak nije pobjedio.
Nije neka šteta, iako žanrovski meni bliža od pobedničke numere. Pretenciozno su pristupili, a nastup je izrazito amaterski odrađen i pesma nedovršena sklepotina. Ideja nije loša, moglo je biti atmosferično i mistično, a ovako je kao spoj nepovezanih celina, završilo se kao neuspešni pokušaj da se bude jedinstven i drugačiji.

Opet stvar ukusa. Mislim i meni nisu imali najbolju pjesmu, ali za ESC mislim da bi bili najbolji izbor.

A pobjednička pjesma im vjerovatno ostala u glavi, malo je ipak bilo bržih pjesama.

Back