me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Portugal im nije bio dramatično dosadan, ali svjestan sam da postoji određena ksenofobija kada su u pitanju naše zemlje, tako da me neće iznenaditi ako Evropa zažmiri na ovo.

Sigurno je do ksenofobije, a ne do slabe pesme koju zaboraviš čim se završi.
Pa zavisi šta misliš pod slabom pjesmom, ali ako je Portugal prošao čiju pjesmu u deset života ne bih mogao zapamtiti, a da pretpostavimo da nisu radi dijaspore prošli, onda bi trebala i Nina proći. Ali vjerovatno neće jer nažalost u igri je mnogo više stvari nego sama pjesma i njen kvalitet. Evrovizija.

Mene je iz nekog razloga dotakla dok je nastupala u finalu Montesonga (ali sam tada još mislio da nema šanse da pobedi, kao što u suštini i nije), i nikad više nije opet.
S jedne strane ja nisam ciljna publika za takve klasične balade pa se i to tada može nazvati dobrim efektom, s druge strane ja razumem tekst a većina Evrope ne, s treće strane njen nastup za večeras vizuelno sasvim fino izgleda, s četvrte strane baš je srozava redosled nastupanja, a i sudaranje sa Gruzijom i Srbijom kod ljudi koji vole balade.
Ne mislim da je baš bez ikakvih šansi kao što važi uverenje, ali svakako mislim da su baš male.

Sretno Nina večeras. Držim palčeve, šanse su male ali nikad se ne zna. Da joj ne bude ko Omaru Naberu

Nisu Nina i ova pjesma zasluzili da budu u poslednje 2 po kladionicama, cak i u doba danasnje Evrovizije.
Cinjenica je da pjesma mozda nije nista specijalna, mnogima mozda ne drzi paznju ali njen vokal pa i nastup I kostim koji je prigodan i u skladu sa pjesmom zasluzuje ako nista drugo, onda bar da bude u krugu nekih iznenadjenja za ulazak.
Da predstavlja vecu esc zemlj tipa Svedsku, vjerovatno bi bila u finalu ali dobro, sta da se radi.

Srecno Nini, Neka to i veceras bude kvalitetno, gospodski, otmjeno i ponosno. Crna Gora veceras moze samo da se ponosi, nista manje od toga.

Srecno Nina, srecno Crna Goro! Idemo! 🇲🇪

Edit: Javljanje Antonele Martinovic ( člana delegacije) jutros za RTCG

Last edited:
Back