me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Ali Nina Žižić je ukleta kad god je na ESC niko od ex yu ne prođe.

Pretpodstavljam da ni ona nije očekivala finale, ali šteta što se pridružila neslavnoj ekipi Omaru Naberu i Lauri iz Estonije koji su 2 puta bili i oba puta bez finala.

Ovo je baš bilo neminovno od početka. Žao mi je Nine, ali je baš bilo sve slabo.

• Like
Reactions: FFM
Ali Nina Žižić je ukleta kad god je na ESC niko od ex yu ne prođe.

Pretpodstavljam da ni ona nije očekivala finale, ali šteta što se pridružila neslavnoj ekipi Omaru Naberu i Lauri iz Estonije koji su 2 puta bili i oba puta bez finala.
2013 su svi vidjeli nju i Who See u finalu. Nikad nisam prezalio iako je CG 2 naredne godine ušla uz sjajne pjesme i nastupe. Knez bio čak 12 ili 13.

Malo mi je bezveze što RTCG bude razocaran, pa nema para pa odustane a posle Kneza je svaka pjesma unaprijed bila otpisana i niti blizu prolaska. Čak bih rekao da je ove godine bar dobila pohvale pjesma za vokal i paket. Donekle i Vladana, ali su obe stvari bile autsajderi.

Da, nikako ne praviti nacionalni izbor, nema tu kvaliteta i potencijala i neće ga ni biti. Crna Gora ako učestvuje, treba ići na opciju internog izbora iako ni to nije garant (Vladana, Slavko, Highway, Who See, Rambo, Andrea), mada su i na ovom spisku Who See i Nina i Andrea koji su bili vidjeni za finale, pogotovo Igranka. Ako nije i Andrea čak bila poziciju ili dvije ispod crte.
Opet je bilo više paketa blizu finala, a da ne pominjem 2 finala koja su osigurali Sergej i Knez a interno su izabrani, mada ne bi se oni ni prijavljivali na festival vjerovatno.

Nista, hvala Nini na vrlo dobroj interpretaciji i dostojnom predstavljanju a poruka RTCG-u da ako ne žele da se zauzmu ozbiljno za ovaj projekat kako finansijski tako i pri odabiru internog predstavnika, onda neka ne ucestvuju sve dok nisu spremni za to.

Jedna stvar što me tješi oko ispadanja Nine jeste što nije Australija prošla.

I meni je jako zao Nine koju veoma gotivim, ali ovde je od pocetka i onih 300 tvt glasova u CG bilo sve jasno.

Mala zemlja bez velikog TVT potencijala koja salje prosek baladu na maternjem jeziku i pritom nastupa druga = ne moze da izadje na dobro nikako.

Nadam se da se ne povlace, a nakon proslogodisnjeg Montesonga interni izbor mi zvuci kao bolje resenje za njih.

Naravno žao mi je Nina ali činjenica je da ovo nikako nije bilo dobro. Čak je i pevanje bilo klimavo večeras, koliko čujem zbog promuklosti i treme.

Samo da se ispravim, drug mi skrenuo paznju. Knez je bio na nacionalnoj izboru 2008.godine kad je Stefan Filipovic otišao u Bg na ESC.
Sad se ne sjecam modaliteta izbora, da li su se prvo birali izvođači samo ili su imali pjesme.

Nesto se sjecam da su birali u nekom hotelu, kaficu, kako god..
Posle je Stefan doradio aranžman.

Ako nije problem samo, spojite mi ovu poruku sa prethodnom. Nisam stigao da editujem. Prastajte.😁

Komentator na RTCG Ivan Maksimovic na kraju reče otprilike da se može pricati o tome da je Nina bila bolja od pjesme I da se ubuduće može produkciono više uraditi. Vjerovatno je mislio na vizuelno scenski.

Meni djeluje da je ova ekipa koja je preuzela organizaciju (Vladana, Danijel) željna da vodi priču i ubuduće. Naravno, zavisi i od para ali bitno da postoji volja iako mi se ne svidja ato se nekako osjecalo u vazduhu da oni forsiraju nekako Ninu izmedju redova i da su jedva dočekali da imaju neki povod za NeoNeon da mogu kasnije izabrati Ninu koja je bila druga, a koja je njihov ortak 20+ godina a i generacijski su tu svi u par godina.

2008. se prvo birao predstavnik između 6 pjevača, a kasnije se Stefanu Filipoviću pravila pjesma.

I meni se čini da su i Vladana i Danijel otpočetka bili za Ninu.Znam da je Vladana nakon Montesonga krivila Nikšićane zašto nisu glasali za svoju Ninu.

2008. se prvo birao predstavnik između 6 pjevača, a kasnije se Stefanu Filipoviću pravila pjesma.

I meni se čini da su i Vladana i Danijel otpočetka bili za Ninu.Znam da je Vladana nakon Montesonga krivila Nikšićane zašto nisu glasali za svoju Ninu.
Da, bravo. Potvrda onog sto sam i mislio.
Jeste, i to je u onoj svojoj objavi na Instagramu i spomenula.
Neki dan za k1 govori kako je dala otkaz u rtcgu a šef delegacije ali ok. Nek joj bude. 🤣

Dogodine poslati Marka Prentica da bude ala Tom Dice - me and my guitar 2010. 😁

Back