ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Meni se najviše svideli: Srbija, Albanija, Ukrajina
Najmanje: Bugarska, Austrija zbog baš kritičnog uživo pevanja, Crna Gora isto.

Moj updatovani top 10:

1. Holandija
2. Španija
3. Bugarska
4. Ukrajina
5. Austrija (Iako je uživo loše bilo neću da ih spuštam dok je ne čujem na evroviziji)
6. Srbija
7. Azerbejdžan
8. Češka
9. Norveška
10. Švedska

Ali doslovno, kakve kladionice, kakav scoreboard app, kakvo OGAE glasanje, od ove godine ove iceberg facts (mislim i inače, ne samo zbog ovog ovde) kao merilo svega 😁

Startovao je zvanični evrovizijski podkast na digitalnim platformama, uključujući Spotify i Apple. Vodiće ga Steve Holden, a gosti će mu biti ovogodišnji učesnici, evrovizijske legende i ljudi odgovorni za samo takmičenje.

U prvoj epizodi koja traje oko 35 minuta učestvuju KEiiNO, islandski podkaster Júlía Margrét Einarsdóttir i izvršni supervizor Martin Österdahl.

Linkovi ka svim platformama ➡️ https://availableon.com/theofficialeurovisionsongcontestpodcast

Bez registracije se može poslušati npr. na:​

Meridian objavio kvote za TOP 3

Za Srbiju prilično mala kvota, valjda u skladu sa domaćim hajpom, iako je na stranim kladionicama preko 20.

OCzCwJK.png

Nakon sto sam preslusao studijske verzije, poredak je sledeci:

1. :alb: 2. :czb: 3. :nlb: 4. :fib: 5. :nob: 6. :frb: 7. :amb: 8. :cyb: 9. :plb: 10. :grb:

11. :it: 12. :ee: 13. :be: 14. :ro: 15. :de: 16. :se: 17. :gb: 18. :ua: 19. :pt: 20. :ch:

21. :me: 22. :md: 23. :at: 24. :lt: 25. :hr: 26. :es: 27. :is: 28. :az: 29. :mk: 30. :mt:

31. :ie: 32. :si: 33. :dk: 34. :ge: 35. :au: 36. :bg: 37. :lv: 38. :il: 39. :sm:

Albanija sad na prvom mestu, Jermenija sve bolja da je usla u top 10, Grcka malo dosadila, Belgija ispala iz top 10, utisak sve bolji kod Francuske, Estonije, Ukrajine, Moldavije i Islanda, kod Danske i Svajcarske se utisak pogorsao dosta.

Meni se najviše svideli: Srbija, Albanija, Ukrajina
Najmanje: Bugarska, Austrija zbog baš kritičnog uživo pevanja, Crna Gora isto.

Moj updatovani top 10:

1. Holandija
2. Španija
3. Bugarska
4. Ukrajina
5. Austrija (Iako je uživo loše bilo neću da ih spuštam dok je ne čujem na evroviziji)
6. Srbija
7. Azerbejdžan
8. Češka
9. Norveška
10. Švedska
Ma zašto meni na 3. mestu ovde stoji Bugarska, a ne Albanija wtf Bugarska mi je poslednja

Ma poštedit će te oni te muke xD, ali da sam ja ovako zajebo ko ti, e onda bi već bilo gadno pošto smo u istom pf 🙁

Šta je bilo sa ovom voditeljkom, vidim da je nešto svi hejtuju hahahahahahaa
BTW, najviše mi se kod Konstrakte svidela ona poslednja sekunda kada na ekranu ide tekst SO WHAT NOW u crnoj pozadini, bkv na prepad, na šok. I mislim da to treba da ostavi i za glavni nastup na ESC

Evo Meridian izbacio kvote za TOP 10. Za Srbiju 1,90.

jXZi2mQ.jpg

Okupili se učesnici koncerta u Aamsterdamu, koji počinje večeras u 20h.

tQL1NJG.jpg

Back