Choda
Ekspert
EBU je doneo odluku u dogovoru sa delegacijama - lakše im je da prilagode nastupe novonastaloj situaciji nego da menjaju grafički koncept, što bi se desilo u slučaju sklanjanja sunca. Delegacije ne prave uopšte toliki problem, bukvalno vidim samo i isključivo fanove da drame oko toga. Da je šteta jeste, ali očigledno je da mnogi ne znaju šta znače tehnički problemi, i kao da se to nikad nije dešavalo. Jedno je zameriti i kritikovati, ali ovom kolektivnom histerijom fanovi sami sebi uništavaju ESC sezonu.
Kad je reč o nastupima, Albaniju nisam imao priliku da vidim (ali navodno ćemo je dobiti), a Letonija je izuzetno šarena, drži pažnju, ne odstupa previše od onog sa NF, ali kadrovi su bolji. Od početka mislim da su kandidati za finale, sada mi se to još više čini.
Kad je reč o nastupima, Albaniju nisam imao priliku da vidim (ali navodno ćemo je dobiti), a Letonija je izuzetno šarena, drži pažnju, ne odstupa previše od onog sa NF, ali kadrovi su bolji. Od početka mislim da su kandidati za finale, sada mi se to još više čini.