ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Scena je još ružnija nego što se očekivalo, neka skinu skroz ono sunce, ne interesuju me reflektori. Neki performansi koji su izbegli sunce će profitirati nezasluženo.

Slazem se sa Milicom o problemima koje su se pojavili, pogotovo ovo sad oko Ukrajine i Rusije, ali opet nije opravdanje za ovo sto se desava.
Jedino ako nisu u februaru naprasno odlucili da hoce to sunce na bini ili sta vec.
Mislim da su imali vremena da pripreme i da provere sve vise puta. Ako su sve preduzeli i proverili, i radilo sve kako treba do momenta prvih proba, i naprasno odjednom ne radi, onda je to vec druga stvar.
Izgleda da nisu razmisljali o drugom, rezervnom planu (uvek sam za to).

Kod Ukrajinaca lepo izgleda, oni su nekako sve uspeli da iskoriste koliko se moglo.

Ne znam da li je to do nastupa, cak nije ni do sunca, nego generalno mi cela arena u ovom prvom polufinalu izgleda mnogo tamno

Portugalska druga proba je pomerena za kasnije tokom dana, još se ne zna tačno kada. Snimak albanske probe će izgleda pustiti naknadno u onlajn pres centru.

Da, pa će taj morati u izolaciju na 7 dana, ali ostatak ne mora u karantin, nego imaju samo obavezu da nose maske, i imaće danas probu.

Miloše, je l' ćeš praviti neki izveštaj za sajt nakon proba ili onako gledaš jer možeš? Pročitao bih na kraju dana utiske na jednom mestu.

Pa nisam planirao iskreno, napišem ukratko ovde ono što odgledam. Jedino za srpsku probu sutra ćemo nešto pisati. Ako baš budem stigao...

Gospode Boze sa ovim statickim Suncem, sve probe izgledaju odvratno. Ne da mi se gledati. Fuj.

Druga proba Portugala je pomerena na 17:15, a u 17:50 će pustiti snimak albanske probe u onlajn pres centru, jer nije bilo prenosa jutros.

Back