ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Poljak veoma dobar. Nije dobio neki poseban aplauz, ali super izgleda nastup.

Po ovome ispade da je Ukrajina skoro od svih dobila 24 poena, nemoguće, a i nemoguće da su Holandija i Grčka toliko loše prošle sa publikom, a Bugarska toliko dobro.

Crnogorka ok otpevala, tu je i svetleći krug-meduza na leđima...

Belgija dosadna kad se u obzir uzme konkurencija koja je prilično jača nego juče.

Kornelija je bila standardno dobra, solidna reakcija publike.

Pa šta ću kad je dosta jače polufinale nego jučerašnje. Evo i Česi dobiše veći aplauz od Švedske, mada ja nikako da doživim tu pesmu, samo mi je ok.

Nasa ova novinarka amaterka sa telegrafa sto je u press centru u Torinu je rekla, kako je tamo javna tajna da ce Britanija da pobedi, jer kako kaze, proslo je 25 godina od njihove pobede i da su oni najavili povlacenje zbog smanjene zainteresovanosti, i da zbog toga ce sledece godine Evrovizija biti u Mancesteru, kaze javna tajna. Nece pobediti Ukrajina, vec Ujedinjeno Kraljevstvo :D smesno

Glasanje okvirno traje od 22:30 do 22:50, pa ko ne gleda sutra uveče prenos a hteo bi da glasa, nije loše da zna.

Nasa ova novinarka amaterka sa telegrafa sto je u press centru u Torinu je rekla, kako je tamo javna tajna da ce Britanija da pobedi, jer kako kaze, proslo je 25 godina od njihove pobede i da su oni najavili povlacenje zbog smanjene zainteresovanosti, i da zbog toga ce sledece godine Evrovizija biti u Mancesteru, kaze javna tajna. Nece pobediti Ukrajina, vec Ujedinjeno Kraljevstvo :D smesno
Još samo fali da poveže UK i UKrajinu...

Sada nastupa Il Volo sa "Grande Amore".

Ja rekao da će Češka možda flopnuti, a ono publika izdivljala na njih 😅

Gledanost prvog polufinala u Srbiji: Oko 1.300.000 gledalaca
A od toga 1.000.000 gleda navodno iz sprdnje, da se zabavi i pljuje sve redom, uz komentar, katastrofa su pesme, nikad nisu gore bile nego ove godine, kakvo je ovo takmičenje? Ovo je poslednji put da sam gledao/la ovaj kičeraj, političko glasanje, itd, a sledeće godine isti taj milion ponovo sedi uz TV i gleda Evroviziju.
PS: Srećan rođendan! :D

Back