ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ne gledaju, zato na Instagram stranicama kukaju zbog Slovenaca kako "smo mi njima dali 12 a oni nama nista", a nemaju pojma kako sistem glasanja funkcionise.

Upravo, prošle godine recimo komentari kao žas Grci nam nisu dali ništa a zapravo je publika dala 8, najviše još od Željka 2012.

Isto tako 2021. kad je bila pljuvačina na dijasporu a one dobile 12 iz cijelog regiona + Švice i Austrije. Prosto, 95% ljudi će samo ispratiti rezultate finala i neće se cimati da vidi više od toga, zato je red da se jednom da prednost i vidljivost glasovima publike.

Tele2 Arena je moguce isto ako izaberu Stockholm ako ne bude Friends Arena isto jako dobra opcija​

• Like
Reactions: Mrm
Zvonko Bogdan na ESC. Malo Vojvodinu da predstavimo sa sve tamburasima…bas bi bili autenticni u moru silikonskih i vestackih zvukova…

Oni su mi i bili na pameti, ali opet, da se tada samo publika pitala, prošli bi kao 10. čini mi se. Meni naravno pesma odlična.

BREAKING: SVT želi da izgradi privremenu arenu u Frihamnenu, Stockholm. Arena je predviđena da primi 11840 do 14700 ljudi.„Stokholm želi dalje da podigne svoje ambicije demonstriranjem novog održivog i fleksibilnog koncepta sa mobilnim arenama.”

Back