inga
Ekspert
Sad kad su konacno izasle sve pesme mozemo konstantovati da je ovo jedno od najslabijih esc izdanja mozda cak i u istoriji. Ipak mora se priznati da ima dosta pesama koje mi se svidjaju. Nekako vecina pesama mi je like , ali samo zato sto su tu nekde po kvalitetu. Naravno ima i onih koje ne mogu da smislim, ali najtuznije da ni za jednu ne mogu reci da mi je onako bas prirasla srcu. Ovo je moj top pre proba( mada sumnjam da nesto moze drasticno da se promeni)
1. Letonija 2. Finska 3. Slovenija 4. Svedska 5. Jermenija 6. Portugal 7. Spanija 8. Austrija 9. Moldavija 10. Gruzija 11. Island 12. Holandija 13. Francuska 14. UK 15.Norveska 16. Ceska i 17. Albanija . Ostalo mi se realno ne svidja pa necu ni da stavljam u rang listu. Bukvalno 20 pesama mi se ne svidja. Za skoro 20 godina pracenja esca ovo mi se nije desilo.
1. Letonija 2. Finska 3. Slovenija 4. Svedska 5. Jermenija 6. Portugal 7. Spanija 8. Austrija 9. Moldavija 10. Gruzija 11. Island 12. Holandija 13. Francuska 14. UK 15.Norveska 16. Ceska i 17. Albanija . Ostalo mi se realno ne svidja pa necu ni da stavljam u rang listu. Bukvalno 20 pesama mi se ne svidja. Za skoro 20 godina pracenja esca ovo mi se nije desilo.