ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

KONSTRUKTOREEEE, PREKINIIIII!!!

oy5jtY.gif
Kada on prekine sa ovim što radi, onda ću i ja, ne diraš me, ne diram te.

Što se tiče drugog polufinala, situacija je ''wide open'' i šarenolikija (za razliku od jednoličnog prvog gdje imamo dosta jasniju sliku), nema toliko sigurnih ni finalista ni ispadača, iznivelisani su prvi i drugi blok po jačini pjesama i veliku većinu mogu zamisliti da prođu ali i da ispadnu tako da bih rekao da će od presudnog značaja za publiku biti vokalne sposobnosti izvođača i ko više ili manje impresionira nastupom...
Čudno mi je što su Danca stavili da otvori veče, nekako mi je belgijska stvar prikladnija no kako god, Jermenija na drugoj (malerskoj) poziciji mi je najveća misterija ovogodišnjeg rasporeda nastupanja jer sam bio prilično siguran da su je čuvali za Grka ili Rumuna, iako je Rumun svakako najslabija karika u prvoj polovini te smatram da će se izgubiti između Jermenke i Estonke koje će imati moćnije interpretacije...
Preslabo je ovo polufinale da bi Grčka ispušila, ima sasvim prikladan redni broj i ne mogu je ni Island ni Poljska (pogotovo) ugroziti, nadam se da će Dilja uspjeti isplivati između Grčke i Kipra jer bi baš bila šteta da ispadnu a lani se provukli sa daleko slabijom pjesmom.

Poljska je u svakom slučaju ćao-zdravo, San Marino usendvičen između Gruzije i Austrije je isto out, Austrijanke će baš doći do izražaja među Albancima i Sanmarinežanima a Albanci i nemaju nekog prostora za manevrisanje pa pretpostavljam da su otpisani s obzirom da Austrija i Litvanija sigurno prolaze.
Još mi je čudno što Australija zatvara ali drago mi je ako će im to pomoći jer mi je pjesma top, ipak su tu privilegiju trebali dati Austriji ili Sloveniji. :p

A pa super što će učesnici razglednice snimati u svojim zemljama malo za promjenu, bolje da je to pravilo važilo i ove prethodne dvije godine kada usljed epidemioloških mjera izvođači nisu mogli otputovati u državu održavanja takmičenja pa su domaćini improvizovali sa tim postcard-ovima...
Barem bi ličile na nešto i više bi se svako od njih zasebno potrudio, hajde kod Holanđana je djelovalo i simpatično ono sa kućicama, ali ono prošle godine u Italiji je bio čist amaterizam k'o da ih je osnovac pravio.
Inače, 6 godina nije bilo tih domaćih ''hometown'' razglednica tj. od Tijanine u Novom Sadu, taman kada smo zadnji put ispali... :ROFLMAO:
Meni se rijetko koja naša razglednica sviđa otkako učestvujemo, mogu reći da mi je najljepša od Moje 3 tačnije onaj dio dok voze jedna drugu u shoping kolicima na krovu zgrade i dok sjede uveče pored vatre na obali rijeke, bukvalno je bolja nego sve ostale zajedno!

Lignjoslave druže tebi ništa vidim ne odgovara, svi su glupi, izveštačeni,ružni, netalentovani, neharizmatični, ravni ko daske, daaj razvedri se malo..
Malo pozitive nije na odmet, zašto si tako nervozan što bi rekao Torbica :ROFLMAO: :LOL: :LOL:

Back