Isto ni kod mene trenutno nema nekog specijalnog hajpa oko Evrovizije, splasnuo je sa završetkom sezone nacionalnih izbora čijim rezultatima i nisam nešto zadovoljan a ni interni izbori koji su pred kraj bili objelodanjeni me nisu pretjerano oduševili, mada stoji da su ''spasili'' godinu tek toliko da mi ne bude najgora u proteklih 10 godina... K'o da ima još par mjeseci do početka takmičenja a ne mjesec dana, ali pretpostavljam da će mi se interesovanje ponovo probuditi kako se vrijeme bude primicalo, naročito kada krenu probe ima da mi se pokrene ''eurovision mood'' koji će trajati do kraja maja lol.
Mada, kao što se već pisalo, evrovizijsko raspoloženje zna da zavisi i od nekih životnih okolnosti u kojima se nalazimo pa utiče na našu zagrijanost za takmičenje bilo u negativnom bilo u pozitivnom smislu... Recimo, 2017. godina je realno bila jedna od najtanjih po pitanju pjesama i organizacije u prethodnoj dekadi, još smo mi te godine ispali u polufinalu ali meni je svakako ostala u prilično lijepom sjećanju jer mi je u privatnom životu (skoro) sve išlo od ruke i bio sam dosta ispunjeniji... S druge strane, 2019-a evrovizijski bila dosta jaka, Srbija bila u finalu ali mi je godina na svim privatnim poljima bila toliko traljava i puna nekih negativnosti pa imam baš loš utisak kada se sjetim iste.