ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Dobro, hajdee nije sve crno što se tiče Torina, imali su oni i svojih dobrih stvari, evo sada se setih da ih je Duška pohvalila i rekla, da je to prva zemlja u istoriji koja je organizovala pesmu Evrovzije, da je imala neke silne leteće bube u green room :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Eto makar su Italijani inovativni...

Ponavljam, bolje je umeti nego imati, ovo će biti 20 puta bolje organizovan show uveren sam od onog vašara 2022. godine u Torinu, bili i ne ponovilo se više nikada, evo ne sećam se lošije i amaterskije evrovzije od one od prošle godine, ono je vrhunac užasa bio zaista.

Stejdz mi bas ima neki 2000’s vajb. Ocekivalo se jer su odabrali najmanju arenu od svih ponudjenih em su stavili green room ispred bine koji dodatno zauzima prostor.

Mislim da će ovo biti i arena sa najmanjim kapacitetom dugo unazad 8 hiljada ili tako nešto mislim i manje može primiti?

Sve se taman poklapa sa nasim hajpom, sve je nikada manje. Povlacim svoje misljenje o stenari.

Da, ali ce svakako biti mnogo bolje i neuporedivo profesionalnije organizovano od prošle godine, to je sigurno.
Da ne pominjem kadriranje recimo...

Šta mislite osvajamo li u Liverpulu ovo 14. ili 15.mesto koje nam prognoziraju kladionice danima unazad, ili mozemo i korak dalje otići?
Trenutno Hrvatska 14. mesto, Srbija 15. a Slovenija 18.mesto, je li realno da ovako i završi 13.maja u finalu?

Pa da to i ja kažem nije realno, jer zemlje koje su ispred nas Australija, UK,Švajcarska, Izrael, Španija, Francuska mogu lako da kiksnu i budu čak ispod nas, tako je moguće i u top 10 ili top9 da se uguramo...

Možemo i hoćemo Konstruktore!
Kraljevina SHS u top20 😍
Ma kakvi top 20, idemo Bože zdravlja u top 10 SVI ZAJEDNO!
Sanjao sam da smo mi bili 10. ili 11.mesto, Slovenci tu negde, a Hrvati poziciju ili 2 ispred nas, tako da sve prognoze lagano pogadjam, idemoo: HRVATSKA 8. MESTO, SLOVENIJA 9.MESTO I SRBIJA 10.MESTO ;) :love: :love: :love:
Živela Jugoslavija i u to imee zapevajmo ovogodišnju pesmu Češke: "Heeej SLOVENI, JOŠ STE ŽIVI...

Back