KONSTRUKTOR
Ekspert
Niko tu nije kuvana noga niti znam sta je to, meni Luka iako je nas predstavnik je vise to sta god bilo nego ova mala iz Izraela ili ova iz Francuske, ako cemo biti objektivni...
Pa šta komentarišeš onda?!Niko tu nije kuvana noga niti znam sta je to,
Sve se gleda. Ukupni utisak . Noa npr je ziva vatra na sceni, ali u intervjuima i generalno van scene sva nekako zgrcena.Pa nije bitno kakav je ko u intervjuima već kakvi su na sceni lol
+ ne zna da otpeva par stihova Eaea!Sve se gleda. Ukupni utisak . Noa npr je ziva vatra na sceni, ali u intervjuima i generalno van scene sva nekako zgrcena.
+ ne zna da otpeva par stihova Eaea!
Njen glavni problem je boja vokala, pa onda odmah zatim i žanr, znači samo da promeni boju vokala i da vrstu muzike i razbila bi na evrovziji.
Takodje i stiliste i šminkere bi mogla promeniti i koreografiju, i pesmu i celu melodiju, ostalo mi je sve ok i na mestu.
ostaloj porodici Kurti iz bliske nam Albanije i sve OK!
Aha, nisam znao da su uveli žiri za intervjue.Sve se gleda. Ukupni utisak . Noa npr je ziva vatra na sceni, ali u intervjuima i generalno van scene sva nekako zgrcena.
Legendooo!!!Aha, nisam znao da su uveli žiri za intervjue.
Ko je pripojio?Opa, ti već Kosovo i pripojio Albaniji...![]()
Zato što je Eurojury simulacija žirija i sačinjen je od prethodnih evrovizijskih predstavnika, muzičara, producenata i tekstopisaca, dakle ovo je neki prikaz kako bi žiri mogao da glasa na samoj Evroviziji i do sada su im glasovi bili relativno slični glasovima žirija na poslednjih pet, šest izdanja Evrovizije.Zašto Srbija ovako slabo?
Pa da, to ti kazem, Finska ti je Konstrakta za ovu godinu i Ukrajina 2021. godine preslikani poeni, bukvalno oko 90+ poena koji poen više koji poen manje, a ti pisao kao razbiće Finci top3 kod žirija itd, oni evo ni do stotke, žiri i kada glasa za takve brzalice, tada imaju debeo(čitaj politički) razglo za to..Zato što je Eurojury simulacija žirija i sačinjen je od prethodnih evrovizijskih predstavnika, muzičara, producenata i tekstopisaca, dakle ovo je neki prikaz kako bi žiri mogao da glasa na samoj Evroviziji i do sada su im glasovi bili relativno slični glasovima žirija na poslednjih pet, šest izdanja Evrovizije.
20-ak poena od žirija je realan scenario po mom mišljenju, jer je previše eksperimentalna i nabacana pesma i vokali su prilično tanki, iako ja lično volim našu pesmu ove godine. Jednostavno nije jury-friendly, kao ni pesme od Moldavije, Portugalije, Hrvatske, itd.