ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Niko tu nije kuvana noga niti znam sta je to, meni Luka iako je nas predstavnik je vise to sta god bilo nego ova mala iz Izraela ili ova iz Francuske, ako cemo biti objektivni...

Ma glup mi je naziv, za nekog ukočenog ili bez harizme koristiti takve debilne epitete.

Nisam napisao u intervjuima nego na sceni sam i mislio, ali sve to ide u pakete, obicno smaraci u intervjuima su veoma retko sjajni i harizmaticni uzivo dok su da sceni. Na primer Nevena Bozovic je previse fina i ovamo i tamo, mada nikada nisam shvatao sta se njoj zamera tacno, jer ona iovako uvek peva neke pomalo smorne pop baladice gde i treba da stojis i da plačeš, realno šta treba da peva o liku koji je ostavio i da se bacaka i skače kao luda nasta po sceni.
Ona i treba tako da peva i izgleda za vrstu muzike koju izvodi, ona je mlada Jelena Tomašević i to je njena uloga.
Ne vidim šta se epohlano od nje očekuje da radi kada peva pesmu "Kruna", ona je baš imala jako lep nastup i vrhunski otpevala, fino čak i obučena za standarde RTS-a.
Pesma sama po sebi nije brza ni najmanje i ne daje ti prostor niti da se nasmeješ dok pevaš, niti bacakaš kao ludak, dakle sve je bilo lepo i fino, problem je samo što pesma sama po sebi nije takmičarskog karaktera, pa sama je i Nevena izjavila da je ona radila tu pesmu ovako čisto za privatno slušanje ne za Evrovziju.

Njen glavni problem je boja vokala, pa onda odmah zatim i žanr, znači samo da promeni boju vokala i da vrstu muzike i razbila bi na evrovziji.
Takodje i stiliste i šminkere bi mogla promeniti i koreografiju, i pesmu i celu melodiju, ostalo mi je sve ok i na mestu.

• Haha
Reactions: Mrm
Njen glavni problem je boja vokala, pa onda odmah zatim i žanr, znači samo da promeni boju vokala i da vrstu muzike i razbila bi na evrovziji.
Takodje i stiliste i šminkere bi mogla promeniti i koreografiju, i pesmu i celu melodiju, ostalo mi je sve ok i na mestu.

Konstry, isključi se ko Boga te molim.. 🙏😅

Mrm je isto lik na mestu, samo da promeni nekoliko svojih favorita i (delimično) muzički ukus i da piše manje postova i da smanji malo doživljaj oko svojih priča o Loreen, Teyi i ostaloj porodici Kurti iz bliske nam Albanije i sve OK!

P.S. i avatar da promeni, bolje ona mala iz Kurtijeve grupe ona crna cura što peva Dujeeee,poslednje mesto na ESC tu jeeeee

• Haha
Reactions: Mrm
Zašto Srbija ovako slabo?
Zato što je Eurojury simulacija žirija i sačinjen je od prethodnih evrovizijskih predstavnika, muzičara, producenata i tekstopisaca, dakle ovo je neki prikaz kako bi žiri mogao da glasa na samoj Evroviziji i do sada su im glasovi bili relativno slični glasovima žirija na poslednjih pet, šest izdanja Evrovizije.

20-ak poena od žirija je realan scenario po mom mišljenju, jer je previše eksperimentalna i nabacana pesma i vokali su prilično tanki, iako ja lično volim našu pesmu ove godine. Jednostavno nije jury-friendly, kao ni pesme od Moldavije, Portugalije, Hrvatske, itd.

Zato što je Eurojury simulacija žirija i sačinjen je od prethodnih evrovizijskih predstavnika, muzičara, producenata i tekstopisaca, dakle ovo je neki prikaz kako bi žiri mogao da glasa na samoj Evroviziji i do sada su im glasovi bili relativno slični glasovima žirija na poslednjih pet, šest izdanja Evrovizije.

20-ak poena od žirija je realan scenario po mom mišljenju, jer je previše eksperimentalna i nabacana pesma i vokali su prilično tanki, iako ja lično volim našu pesmu ove godine. Jednostavno nije jury-friendly, kao ni pesme od Moldavije, Portugalije, Hrvatske, itd.
Pa da, to ti kazem, Finska ti je Konstrakta za ovu godinu i Ukrajina 2021. godine preslikani poeni, bukvalno oko 90+ poena koji poen više koji poen manje, a ti pisao kao razbiće Finci top3 kod žirija itd, oni evo ni do stotke, žiri i kada glasa za takve brzalice, tada imaju debeo(čitaj politički) razglo za to..
Videćemo već u maju, ukoliko nije namešteno, nema teorije da proguta žiri pesmu Finske toliko dobro da pobedi na evrovziji u ukupnom zbiru, teška priča zaista...

Back