ne znamo ni koja je to vrsta muzike
Za evrovizijske prilike jeste cudno, nista slicno se ne cuje, zato je svima i bilo cudno, malo ljudi slusa tako nesto ili im je zanimljivo, u Madridu isto se videlo da kada je pevala onu drugu pesmu Konstrakta nije bila neka atmosfera, niti se publici toliko dopalo niti kontali, dakle In corpore sano je izuzetak i sreca da je to poslala, jer pricala je valjda da je htela Mekano da posalje na PZE i DOBRO JE, da je ipak ju poslednji cas odlucila in corpore sano.Avant-pop/art pop. To sto se ne pusta u trznom centru ili gleda na ESC ne znaci da je drugi silazak Isusa, pogotovo kad imas masu primera jos od pre nekoliko decenija, ako zelis da pretrazujes.
Inače ne znam jesam ti odgovorio, pitao si me juče čini mi se za Hrvatsku kao nije valjda da im nisam dao 12, dao sam 12 Letovcima ništa se ne sekiraj, za svaki slučaj kontam možda im svi daju nulu, pa da imaju barem tih 12 poena, jer vrag je odneo šalu, nikako se nisam smeo kockati, ali sam nekim svojim favoritima koji su mi medju 10 dao verovao ili ne nula poena, zato što će svi glasati za njih i onda im moji poeni ne trebaju, pa sam glasao generalno za pesme koje govotim i u top 10 ili barem top 15 su mi,ali sam davao najvise poena pesmama ne toliko popularnim na ovom forumu a koje su meni u vrhu, da bi imale ok ili korektan plasman da ako mogu da ih spasem da ne budu baš na dnu.@cinque
Za "Min kärlek" je baš bilo zanimljivo 2004., u 4. polufinalu je bila tek 4. mesto, i tako obezbedila Andra chansen, jedva.. Potom je tamo opet jedva prošla, bila je druga, tada se teško prolazilo iz AC, samo dve su išle u finale od svih, ona je bila druga, i to samo 500+ glasova više od trećeplasirane.. U finalu je na kraju osvojila 2. mesto, gde je jedino Lena Philipsson bila ispred, koja je uzela i kartu za Istanbul..
Nece skoro kod mene. Tek ce oko 10. maja.
Ovaj je izNece skoro kod mene. Tek ce oko 10. maja.
Isto, ja ni ne razmisljam o tome ko ce proci, a ko neMeni nije jasno da se neko toliko stresira oko ovoga, da sam kao lignjoslav sav bih se osuo od psorijaze.
Ne vredi, ja da te odobrovoljim sa vešću da je počeo da stiže CD, a tebi se opet nešto ne sviđa...
Identican izgled kao i za prethodne tri godine, samo drugaciji font ovaj put.
Ne svidja mi se sto su kod slika ucesnika u bukletu izbacili zastavice pa od 2020. ih ni nema vise.
Šta očekuješ od čoveka koji se zove Lignjoslav?Ne vredi, ja da te odobrovoljim sa vešću da je počeo da stiže CD, a tebi se opet nešto ne sviđa...![]()