ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Hajde da postavim pitanje: s obzirom na ovo što se dešava u toku noći, recimo da država uvede dan žalosti od ponedeljka do srede, nakon što se završi ovaj zbog škole.

RTS u tom slučaju verovatno ne bi emitovao prvo polufinale, zar ne? Da li onda ubacujemo zamenski žiri umesto TVT-a? I da li bi RTS eventualno emitovao SF1 odloženo, nakon isteka propisanog perioda žalosti?

Inače, nadam se da su naši tamo dobro. Ne mogu ni da zamislim kako se osećaju dok iz Srbije stižu ove vesti.
Tako je. Holandjani su 2000. na dan takmicenja morali prekinuti prenos jer je na dan takmicenja u Enshedeu eksplodirala fabrika vatrometa. I kao rezultat koristili su rezervni ziri i emitovali snimak takmicenja kasnije.

Pa ako bude još Dan žalosti zbog Mladenovca/Smedereva, vjerovatno polufinala ne idu uživo i u prvom će glasati žiri.

Crnogorci će prenositi na RTCG 2, Makedonci na MRT 1, a finale možete da pratite na čileanskom kanalu 13, ako ne želite negde drugde :LOL: oni će gledati prenos popodne, od 15h.

U finalu će biti emitovan Ruslanin performans unapred snimljen u Kijevu.

Mali apdejt:

Razlika na My ESC Scoreboard aplikaciji između Švedske i Finske je spala na ispod 5000 poena nakon što je bila preko 50,000 pre mesec dana, dok se razlika u kladionicama zvanično prepolovila sa 30% na 15%.

Pričam od februara da idemo u Helsinki sledeće godine 😇

Prilično dosadnjikavi nastupi barem na temelju ovih 30 sekundi, nitko me nije naročito impresionirao

Meni Gruzija najbolje izgleda u recapu, ali da, nista wow sto se i ocekivalo od ovakvog polufinala.

Najveće iznenađenje: Kipar - od dosadnjikave pesme i spota, ovaj isečak gori, jedan od najboljih iz drugog polufinala
Najveće razočaranje: Gruzija - daleko od toga da je najgore, čak je i daleko među boljima, ali ovu rekapitulaciju uopšte ne doživljavam, a sve je tu i glas i stas
Sve u svemu iako je daleko bolji izbor pesama u prvom polufinalu, drugo pf će mi biti draže za gledanje jer će biti neizvesno 😁
P.s. čak mi je i San Marino jedan od boljih (nisu mi dosadni i sve mi je ok)

Kipar, Gruzija, Austrija i Albanija znači wow. Najveće razočarenje Slovenija i Island, a onaj nesrećni Grk je ispadak ko kuća

Kipar, Gruzija i Poljska pokidali 😍 Austrija mi je super ali fali mi energije

Iako nisam očekivao, izgleda da Albanija ide u finale. Baš su svi slabi.
Meni je ovde Grk ubedljivo najgori. I što se nastupa tiče i što se tiče vokala.

Back