Zaista se nadam da se to neće desiti. RTSu je uvek bio cilj ulazak u finale, to je i ostvareno + je dobra gledanost i visoko interesovanje publike u toku PZE, što mi daje nade da to neće uraditiMa učestvujemo 100%. Ali možda se vrati interni izbor.![]()
Majče naše, jel kaže i da je satanista možda Loreen?Sto je najgore, pesma je plagijat - dobar deo V plenu Mika Newton koristen, Mika je dala izjavu
Milion ljudi je vrv glasala i za Loreen..Ma meni je drago zbog nje, volim pesmu, volim nastup, na 1. mestu mi je, ali mi je žao zbog Käärije jer nije mi fer da neko ko je u tolikoj prednosti god publike izgubi jer je 150 ljudi tako odlučilo pored miliona ljudi koji su glasali za Kääriju. U svakom slučaju mislim da će se stvarno otarasiti žirija u jednom trenutku, Martin Osterdahl je već to spominjao kao mogućnost i sad zbog svega ovoga možda se i desi, ili makar povećaju prednost glasova publike.
Realna je i odvratna, not the esc spirit at all.. Ali su razmenili 12 kod žirija, barem je to iskupilo...Prošlogodišnji pobednik žirija je trebalo da bude ukupni pobednik, kao i ovogodišnji pobednik publike, a desilo se obrnuto.
A da li je realna finska sabotaža da su oni jedini koji su dali nulu švedskoj preko televotinga ako ja to dobro vidim?!![]()