ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Pa ja sam misljenja da se posrala po pobedi Euphorie. Meni je Tattoo prvo mesto, ali da ne osvojis nijednu 12icu na televotingu, a budes toliki favorit stvarno je porazavajuce.
Npr. ja kada bih na fsc-u pobedio a da ne dobijem 12 bar od jednog forumasa ne bi mi bio gust i ne bih mogao kompletno da uzivam u pobedi.

Ma meni je drago zbog nje, volim pesmu, volim nastup, na 1. mestu mi je, ali mi je žao zbog Käärije jer nije mi fer da neko ko je u tolikoj prednosti god publike izgubi jer je 150 ljudi tako odlučilo pored miliona ljudi koji su glasali za Kääriju. U svakom slučaju mislim da će se stvarno otarasiti žirija u jednom trenutku, Martin Osterdahl je već to spominjao kao mogućnost i sad zbog svega ovoga možda se i desi, ili makar povećaju prednost glasova publike.

Mozda mu se sad ispuni zelja pa Panetoz ode na ESC. Osim ako ne naidje jos neki deckic sa piskutavim glasom za 300 poena zirija.

Prošlogodišnji pobednik žirija je trebalo da bude ukupni pobednik, kao i ovogodišnji pobednik publike, a desilo se obrnuto.

A da li je realna finska sabotaža da su oni jedini koji su dali nulu švedskoj preko televotinga ako ja to dobro vidim?! o_O:LOL:

Ma meni je drago zbog nje, volim pesmu, volim nastup, na 1. mestu mi je, ali mi je žao zbog Käärije jer nije mi fer da neko ko je u tolikoj prednosti god publike izgubi jer je 150 ljudi tako odlučilo pored miliona ljudi koji su glasali za Kääriju. U svakom slučaju mislim da će se stvarno otarasiti žirija u jednom trenutku, Martin Osterdahl je već to spominjao kao mogućnost i sad zbog svega ovoga možda se i desi, ili makar povećaju prednost glasova publike.
Milion ljudi je vrv glasala i za Loreen.. :)

Ne poričem, ali nije mala razlika 130 poena...

Nije problem što je žiri stavio Loreen na prvo mesto, naravno, što se mene tiče zaslužila je, problem je što su je distancirali toliko od svih drugih, gomila njih je Finskoj 0 dodelila.

Prošlogodišnji pobednik žirija je trebalo da bude ukupni pobednik, kao i ovogodišnji pobednik publike, a desilo se obrnuto.

A da li je realna finska sabotaža da su oni jedini koji su dali nulu švedskoj preko televotinga ako ja to dobro vidim?! o_O:LOL:
Realna je i odvratna, not the esc spirit at all.. Ali su razmenili 12 kod žirija, barem je to iskupilo... :)

Back