ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Pa niko nije iznenađen sto je Svedska pobedila. Iznenađeni smo koliko su morali da joj nabiju poene zirija da bi pobedila jer joj niko od publike nije dao 12.

Pa kako dijaspora čas prvosrbijanska i četnička/ustaška, čas drugosrbijanska, čas jugoslovenska, znači dijaspora od ove godine postala neko mitsko stvorenje o kome se nagađa
Ma onaj ko tvrdi da je nasa dijaspora liberalna Bec je video samo na slici

Bravo, Majsta! Kad se prestanu mišljenja kojekakvih eurovizijskih blogova, portala i običnih smrtnika uzimati kao iole relevantna, bit će lakše pratiti ovu paradu.

Od početka mi je recimo nepojmljivo to što su se ovdje ljudi napalili na to što je ona Alessia svršila na SMSS. Ko je ona uopće i zašto bi itko njeno svršavanje i nebeske prognoze shvaćao kao nešto što će odgovarati stvarnosti? Obična mala fanica kao i svi ostali.
Konkretno sam i nju imao u glavi kad sam pisao, ok mi je ona i pratim ponekad šta priča, ali ne u smislu 'šta ona kaže, to je to'. Odzvanja mi njeno 'Mađarska može da pobijedi lako' iz 2018. godine, a oni na guzove ušli u finale. Eto slično kao i sa SMSS.

Meni je jednako 'prognoziranje' koje daš ti ili bilo ko drugi sa foruma, i nekoga sa nekog sajta ESC-a. Bukvalno samo lično mišljenje i utisak, ništa više. Nije da sjede u kancelarijama sa čelnicima EBU-a i slušaju da li se nešto sprema

Nas jedino ili priznanje Kosova ili neka mega pro-evropsk i pro-zapadna revolucija u kojoj rušimo Vučića mogu dovesti do pobede.

Pa niko nije iznenađen sto je Svedska pobedila. Iznenađeni smo koliko su morali da joj nabiju poene zirija da bi pobedila jer joj niko od publike nije dao 12.

Pa kako bi pobedila, da joj nisu ovako nabili poene.
Inače većina publike ne voli Švedsku baš zbog toga (sem one manjine zagriženih fanatika, koji kad vide švedsko govno dive se kako lepo miriše), a i pesma je čist prosek.
Nema šanse da su stvarno dobili preko 200 poena.

Što se nas tiče, sve deluje da preskačemo sledeće izdanje, a realno i ne vidim neku potrebu daljeg učešća, dok se situacija globalno ne promeni.

Da bas su morali da nameste tvt glasove pesmi koja se vrtela na radijima sirom evrope mesecima pre ESCa.

Loreninin 240+ poena su realni poeni, pobogu, pogledajte kako se kotira na Spotifaju, najbolje od svih (bar do juče) na međunarodnom nivou. Dakle, ljudima se sviđa pjesma i mislim da se većina slaže da su to realni poeni, ali da su ovi žirijevi napumpani toliko da ne može niko da je stigne, čak i kad dobije 130 poena manje od prvoplasirane pjesme. Dakle, da je dobila 250 + 243 bila bi realnija priča, ali baš kažem da je duplo bolja od drugo i trećeplasirane... ne znam. Mada, nisam ni iznenađen, znajući koliko je obožavaju ljudi u ESC svijetu, i autori i bivši izvođači.

Ja nju gotivim, i nju i pjesmu, ali da jeste bez veze da ovako pobijedi, jeste, mada kapiram da je boli uvo haha

Pa kako bi pobedila, da joj nisu ovako nabili poene.
Inače većina publike ne voli Švedsku baš zbog toga (sem one manjine zagriženih fanatika, koji kad vide švedsko govno dive se kako lepo miriše), a i pesma je čist prosek.
Nema šanse da su stvarno dobili preko 200 poena.

Što se nas tiče, sve deluje da preskačemo sledeće izdanje, a realno i ne vidim neku potrebu daljeg učešća, dok se situacija globalno ne promeni.
A baš preskakanje sumnjam. Možda će PzE biti malo jeftiniji, najgore što se može desiti je interni izbor. Jeste ovo jedan popriličan neuspeh, ali šta sad da se radi, bolje je da se sledeće godine još bolje predstavimo i da ako Bog da završimo u vrhu nego da upadamo u depresiju i otkazujemo učešće.

Ma Loreen ispusena mustikla, njoj ni dve pobede na ESC nece omogućiti da ima karijeru.

Nema ono nesto jer narod oseca da je folirantkinja.

Ništa čekamo da pobedi Finska, raskrstimo sa Kosovom i ide Šerif ponovo u Helsinki po drugu pobedu, ako može Lorin može i ona 😍

Back