ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ma nema šanse da se povuče Srbija (mislim, ima, naravno da uvijek postoji mogućnost neka), ali sigurno neće zbog ovog plasmana.
Sledeće godine mislim da će raditi na tome da privuku neka jaka imena i da se prijavi i na kraju da pobijedi neko baš dobro ime sa jakim paketom - dakle i pjesma i vokal i nastup i harizma - i da se dođe bar do pola one zainteresovanosti koja je vladala 2021. i 2022. Zato mislim da recimo Baloš, koliko god ga svi vide kao sledećeg predstavnika, ipak čeka još koju godinu (može mu se, mlad je), osim ako baš ne zakuca nekom fantastičnom pjesmom i bude Konstra 2. Pogotovo ako opet bude samo publika u polufinalima, ne bi me čudilo da se i RTS obraduje Tei Tairović, Mici P, Breskvici i ostalima koji su 'magnet' za glasove, kako dijaspore, tako i Evrope. Ne samod a im se obraduje, nego da ih i animira da se prijave.

Ne bi me čudilo da Željko napravi neku pjesmu i da je tipa Zejni, bude neki srpsko-romski zvuk koji para srce kao u Tomi.

#zabraniteMansa
#hoćemoZlatana

Ako već idu po bivše predstavnike, bolje da Saadea uzmu da vodi

Meni Loreen ima odličnu diskografiju i baš je potcijenjena, ali ako sad ne iskoristi priliku da napravi karijeru onda je stvarno lijena.
Potcenjena osoba koja dva puta pobedi na ESC i 17 puta nastupi na Melodiju. Malo joj je bilo medijske paznje lol

Peva super ali nikada nece biti zvezda jer za zvezdu je potrebna ličnost a ona to nema jer non stop nesto glumata i folira se.

Secate se reakcija ucesnika kad je pobedila Italija i sad ona. Bukvalno je prosla kao pored turskog groblja jer učesnici znaju da je zmijurina.

A baš preskakanje sumnjam. Možda će PzE biti malo jeftiniji, najgore što se može desiti je interni izbor. Jeste ovo jedan popriličan neuspeh, ali šta sad da se radi, bolje je da se sledeće godine još bolje predstavimo i da ako Bog da završimo u vrhu nego da upadamo u depresiju i otkazujemo učešće.

Pa i ovako je PzE sve jeftiniji, od Sava centra smo došli do studija bez publike. Jedino da se ceo šou organizuje kao segment u okviru Šarenice. 🤣
Da završimo u vrhu, ne vidim da imamo na muzičkoj sceni nekoga ko bi mogao da napravi ceo paket koji bi se dopao širokim masama (a neko takav da se iznenada pojavi može možda jednom u 10 godina).
A ni političke okolnosti nam nikako ne idu na ruku. Valjda je svima jasno da kakvu god pesmu i nastup imamo, nikada nećemo biti iznad 20. mesta po glasovima žirija.

Pa i ovako je PzE sve jeftiniji, od Sava centra smo došli do studija bez publike. Jedino da se ceo šou organizuje kao segment u okviru Šarenice. 🤣
Da završimo u vrhu, ne vidim da imamo na muzičkoj sceni nekoga ko bi mogao da napravi ceo paket koji bi se dopao širokim masama (a neko takav da se iznenada pojavi može možda jednom u 10 godina).
A ni političke okolnosti nam nikako ne idu na ruku. Valjda je svima jasno da kakvu god pesmu i nastup imamo, nikada nećemo biti iznad 20. mesta po glasovima žirija.
Mnogo ste dosadni sa ovakvim postovima

Back