Milica
Ekspert
Dobro je kako je moglo biti. Ionao su dobili 2 od publike u Srbiji.Kad smo kod toga, jedan moj drug hteo da glasa za Letoniju u prvom polufinalu i da pošalje 5 glasova jer mu se baš dopala pesma i to je nešto što on inače sluša...međutim, par minuta pred glasanje ga pozove devojka na telefon i on ode u sobu., pa kad se vratio posle glasanje je već bilo završeno i trebalo je da počne već proglašavanje finalista...tako da videvši ovu tvoju objavi a znajući kakva je bila gledanost u prvom polufinalu jer je išao prenos na RTS3, mislim u sebi ,, Jbt, ovaj je možda mogao (da je glasao) još i da nas lično izbaci iz trke za finale" odn. da ispadnemo zbog njegovog postupka...
To bi tek bilo besmisleno. Ako npr. u polufinalu mi ispadnemo, to ne znači da je naš žiri manje stručan pa da mu treba uskratiti pravo glasanja u finalu. A takođe ništa posebno se ne bi time postiglo, čak možda budu još gori rezultati, bukvalno je lutrija.Samo gledajte kad od sledeće godine samo žiri zemalja finalista glasa u finalu, a televoting iz svih.
Meni bi ovo bilo dobro rešenjeLijepo dupliraju broj bodova publike i ćao![]()
Bilo je pitanje trenutka zapravo, očekivao sam da baš Norvežani istupe jer po njima žiri skoro stalno se*e, a dvaput ih je u zadnja četiri nastupa lišio top 3 plasmana.