ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ja mislim da bi pisao jedino kad bi ga RTS zvao direktno da pise.

Doduse mozda neki pevac uspe da mu se uvuče u dupe da napise nesto ne znam.

Ali velika je steta njega ne koristiti dok ga jos imamo.
zeljko je majstor za tekstove pogoto iz lane moje i za nije moja ljubav stvar i za lejla i knez adio covek vrh kompozitor

Filip Balos bi voleo isto da vidim na ESC ove godine pesma na pze mu je bila pre mocna nadam se da ce do godine prijavit

Od poslednjih 8 pobednika 4 su Ukrajina i Svedska.
I to jos uzastopno. 2015-Svedska, 2016-Ukrajina, 2022-Ukrajina, 2023-Svedska.

I dalje zivim za godinu gde ce Ukrajina konacno doziveti svoje prvo ispadanje u polufinalu. Nicija nije do zore gorela, pa nece ni njima vecito. Eh, da je 2012. bio samo televoting pa da uzivam u ispadanju Ukrajine... Al pa sa druge strane da je bio samo televoting, Svedjani bi i 2010. prosli.

Al ne bi 2008. Eto i te godine ih je žiri progurao. Jedina svrha žirija na ESCu da se podmaze Šveđanima kad zatreba.

Zeljko da radi pesmu za Lozana sledece godine. Ako su mogli BIH i CG da pozajme, mozemo i mi.

ESC i NF pesme slušane kod mene tokom sezone (stavljeno od 1.1.2023.)

#1 Luke Black - Samo Mi Se Spava
#3 Kaarija - Cha Cha Cha
#5 Blanca Paloma - EAEA
#6 Loreen - Tattoo
#7 Dzipsii - Greh
#9 Albina & Kelmendi Family - Duje
#11 Teya & Salena - Who the Hell is Edgar?
#16 Mae Muller - I Wrote a Song
#17 Joker Out - Carpe Diem
#18 Zejna - Rumba
#23 Ivona - U Noćima
#24 Lazza - Cenere
#32 Alessandra - Queen of Kings
#35 Harmonija Disonance - Nevera (Lei Lei)
#43 Let 3 - Mama ŠČ!
#50 La Zarra - Evidemment
#82 Vesna - My Sister's Crown
#97 Iru - Echo

Pa od svih navedenih Loreen je tu najproblematičnija. Ove ostale mi više zvuče kao da su žanrovski i melodijski slične, ali ne plagijat.
Mada opet, teško je danas snimiti nešto, a da nema sličnosti sa nečim.

Da sam znao da ce pobeda Loreen delovati ovako jadno i bedno navijao bih za nju lol

Ja ne patim kad je pobednik bio ovako posran od strane svih. Lol

Švedo-botovi sad inaju meltdown i na Konstantu sto je podrzala ukidanje zirija. I sto su manje vise svi takmicari podrzali Finsku. I jos ova peticija.

Bukvalno Loreen = Azerbejdžan 2011 😍

Da sam znao da ce pobeda Loreen delovati ovako jadno i bedno navijao bih za nju lol

Ja ne patim kad je pobednik bio ovako posran od strane svih. Lol

Švedo-botovi sad inaju meltdown i na Konstantu sto je podrzala ukidanje zirija. I sto su manje vise svi takmicari podrzali Finsku. I jos ova peticija.

Bukvalno Loreen = Azerbejdžan 2011 😍

Bukvalno Loreen = Azerbejdžan 2011 😍 poredjenje loreen sa azerbijnaom 2011 je retardirano jel tatoo je miljama ispred onog smeca od pesme tako da ne treba uporedjivati kvalitetnu pesmu sa nekim krsom od jadne balade

Back