ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Milica Pavlovic repostovala na instagram story sa Eurosong hr , a sve u fazonu " zelje za esc", meni ovo mirisi na to da je Comi poslala pesmu, e sad sve zavisi koliko je u ljubavi za teta Oljom i teta Anjom :D . Hocu "Sekret" vol 2.0 by Milica Pavlovic :ROFLMAO: salim se ... Inace kakvo misljenje vlada o mladoj umetnici Zeri, jel bi voleli nju videti na Beoviziji?

Kod nje mi se sviđa što bi možda u pesmu ubacila deo na austrijskom nemačkom, i što bi mogla da sa novinarima sa tog govornog područja da govori na nemačkom...

(Slovenski i germanski jezik zajedno pokrivaju veći deo Evrope... samo slovenski deo mora ima bazične reči, bez mnogo turcizama...)

Jedino mi je još mlada i treba joj više iskustva pevanja uživo, da se ne uplaši na velikoj sceni...

Zera bi se usrala uzivo garant.
Micy P nema sanse sledece godine, sprema koncert u Nisu, pa album, pa koncert u Beogradu, nece moci potpuno da se fokusira na esc.

Mogla bi da se otvori i :it: tema.

Poznati su svi datumi, a objava izvođača (njih 22) je u nedelju, 04.12.

Sanremo Giovani finale je 16.12. Od njih 12, troje odlazi na Festival u februaru.✨

Ne svidja mi se promena sistema glasanja. Jeste da nije toliko osetna stvar ali licno se moj ukus vise poklapa sa zirijem nego publike. Npr skroz bi mi bilo bezveze da je Ronela prosla umesto Svajcarske. Sa druge strane, ziri je petljao i to opasno pogotovo na poslednja 3 esca. Tema za diskusiju svakako

Kazem, 2024. ce odmah vratiti sad vec stari sistem kad bude izrazeno ogromno negodovanje zbog ovoga.

Esc 2023. je vec postao veliki cirkus.

Zašto je postao cirkus? Ako ciljaš na tebi mrsku Ukrajinu, njima je potpuno svejedno koji sistem važi, tovariće ih glasovima svakako.

Meni se promene baš sviđaju, naročito glasanje isključivo publike u pf.

Ja sam gledao video koje bi sve pesme prosle od 2010 navamo da je bilo 100% tvt i ima tu dosta losih pesama ukljucujuci i aina mun pitaa🥲 Jedno 80% njih hvala bogu sto ih je ziri izbacio.

To jedina pjesma koja bi sa ovim sistemom prošla,a bila zadnja i bila bi zadnja i sa ovim sistemom 2016-2022 zadnja.

Može i tema za Italiju..Amadeus rešio da fanovima priredi celonoćnu zabavu, predstojeće izdanje Sanrema brojaće ukupno 28 učesnika (22 BIG + TOP6 iz kategorije Giovani)..

FjIrYuIXwAEB2ma

Može i tema za Italiju..Amadeus rešio da fanovima priredi celonoćnu zabavu, predstojeće izdanje Sanrema brojaće ukupno 28 učesnika (22 BIG + TOP6 iz kategorije Giovani)..

FjIrYuIXwAEB2ma
Colapesce Dimartino 🥰🥰

Back