ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Što je najgore, rezultati su im katastrofa, a oni i dalje nastavljaju istim putem.

Ja sam jedan od onih čudaka kojima je Gruzija okej na Evroviziji 😂 Veoma su hit or miss, ali su mi bili u top 15 poslednje dve godine, haha.

Svaka čast što su drugačiji na ESC-u, ali ne pošto-poto, drugačije nije uvijek i dobro, al’ oni to ili ne kapiraju ili ih baš briga. Ovo što šalju zadnjih godina nikad ne bi imalo prođu, dok bi tipa Visionary dream bez problema prošao i u 2023.

Odslušao islandske pesme. Standard je na nivou Irske/ Malte i teško da bilo koja od ovih pesama može da prođe u finale na Evroviziji. Idemo dalje.

Ma koji island…retko kada oni posalju nesto konkurentno…2021. je bila izuzetak, a i secam se kada su poslali interesantnu Svalu iz*uvali su ga..

Svala je bila jako harizmaticna i zena je kraljica…a Hatari je zavrsio tek na 10 mestu, a svi su im predvidjali cak i pobedu…tako da ponovicu jos jednom, Island zemlja sa vecinski nezanimljivim i veoma nekonkurentnih pesama.

Dobro i to znači da im po defaultu uopće ne treba posvetiti nimalo pažnje jer će bez ikakve sumnje i ove i svake naredne godine biti nekonkurentni i nezanimljivi. 🤡

Niko:

OGAE Serbia forumasi: Da, jedna drzava je poslala 2-3 pesme sto mi se ne svidjaju i eto prosli su i lose i jedini logican zakljucak je da oni vise nikada nece poslati dobru pesmu i proci u finale.

Niko nije rekao da Island nikada vise nece poslati nista dobro, samo sam rekao na neciji komentar da su pesme blede, da to za tu zemlju nije nista cudno…kako izvrcete reci samo tako.

Izašle pesme za Söngvakeppnin 2023, a nema teme Island 2023...pa dobro bre zašto ja rangiram već više od sat vremena sve i islandske i engleske verzije... 🤪

Back