Marko
Ekspert
Top 23:
Burning daylight
Stay
Cha cha cha
Eaea
Due vite
Break a broken heart
Mama ŠČ!
Aija
My sister's crown
Carpe diem
Queen of kings
Heart of steel
Evidemment
Promise
Breaking my heart
Like an animal
Dance (Our own party)
Bridges
Solo
We are one
D.G.T.
Duje
Because of you
Potresno! Na koji broj SMS za ojadjene fanove iz nerazvijene i neuredjene Nizozemske da idu i ispijaju kafe i poppers u Liverpulu?Preskupe su karte za Evroviziju za live show, a i rehearsal shows je baš skupo..Skuplje je od Tel Aviva..strašno, pazi kad se neki fanovi iz Nizozemske žalili...
Ma za mene da aktiviraš sms pomoć Mahi moj, kakvi Olandezi..Potresno! Na koji broj SMS za ojadjene fanove iz nerazvijene i neuredjene Nizozemske da idu i ispijaju kafe i poppers u Liverpulu?
da za Portugal su mi pričali da su nalazili jako jeftine karte za live fInal show!Ne znam koliko je tacna informacija.
View attachment 4742
Zato su Portugalci zavrsili u dugovima 2018.
Znaaam, vraćali su mi dopis sa "Kraljevina Nizozemska" da popravim, debili, ali jednom sam podvalio sa "Kraljevina Nizozemska" i prošlo je..Pre par godina kad je bilo diskusije o tome za 1 dan smo se vratili na fabrička podešavanja sa Nizozemske na Holandiju.
„Preporuka Odbora je da se ostane pri nazivu Holandija, kao što je već ustaljeno u Srbiji. To nije nikakav presedan, jer već imamo niz primera poput Nemačke, Grčke, Finske ili Japana, država koje imaju sasvim drugačije nazive“, izjavio za N1 predsednik Odbora za standardizaciju srpskog jezika prof. dr Sreto Tanasić.
Izvor: Danas
Kad oni kažu drugačije prešaltaćemo se. Do tad je to pomodarstvo i neznanje.