Ali RTS idalje misli da je učestvovanje bacanje para i zato maksimalno štedi, prevenirajući nas od dobrog plasmana već godinama.Narod koji obožava ESC.
I irsku vješticu, voli narod Bambie!Irska, zemlja od 5 miliona stanovnika, se hvali gledanošću od 666.000. A mi sa milionom stanovnika više 2 miliona gledalaca lol
Narod koji obožava ESC.
Ma ja ne gledam ESC zbog RTS-aAli RTS idalje misli da je učestvovanje bacanje para i zato maksimalno štedi, prevenirajući nas od dobrog plasmana već godinama.
Imali smo sreće da se kvalifikujemo 6 puta za redom. Poslednja dva puta se jedva provukli. Sledeće godine ili uskoro će nas stići ispadanje ako se rts ne uozbilji.
Znam, ti si supervizor.Ma ja ne gledam ESC zbog RTS-a
6 od publike, 6 od žirija i ukupno 6. 666 + toliki im i gledaoci.И била је шеста хаха
Hocemo li dobiti konačno novo lice na poziciji supervizora EBU(po mogućstvu da ne bude Švedjanin)Ma ja ne gledam ESC zbog RTS-a
Koliko sam ja upućen, ona plava iz ABBA-e je bila u vezi sa jednim od one dvojice, pa ga je zatekla u krevetu sa svojom najboljom drugaricom. A i inače su imali očajne međuljudske odnose svi članovi benda. U prevodu, jedni druge očima ne mogu da vide.ABBu boli uvo za sve generalno, ne samo za ESC i baš me smara taj stav kao ne možemo da se okupimo ni na 5 minuta. Važi legendyyy
A za Selin nisam bio upućen, baš mi je žao, ali posvetiće joj revijalni dio svakako
Jel ima negde da se pogledaju svi znam da su kacili neke na dr mreze, silija preslatkaZaboravih da pohvalim vrh momenat kad se glasa preko esc vote otključa se video u kom se izvođač zahvali na glasu.![]()