ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Irska, zemlja od 5 miliona stanovnika, se hvali gledanošću od 666.000. A mi sa milionom stanovnika više 2 miliona gledalaca lol

Narod koji obožava ESC.

Narod koji obožava ESC.
Ali RTS idalje misli da je učestvovanje bacanje para i zato maksimalno štedi, prevenirajući nas od dobrog plasmana već godinama.

Imali smo sreće da se kvalifikujemo 6 puta za redom. Poslednja dva puta se jedva provukli. Sledeće godine ili uskoro će nas stići ispadanje ako se rts ne uozbilji.

Ali RTS idalje misli da je učestvovanje bacanje para i zato maksimalno štedi, prevenirajući nas od dobrog plasmana već godinama.

Imali smo sreće da se kvalifikujemo 6 puta za redom. Poslednja dva puta se jedva provukli. Sledeće godine ili uskoro će nas stići ispadanje ako se rts ne uozbilji.
Ma ja ne gledam ESC zbog RTS-a

Ako poredimo Malme 2013 i 2024:

Ukrajina i Italija ponovile iste plasmane.
Danska i Azerbejdžan prošli put u top 2,ove godine ispali u polufinalu.
Švicarska i Hrvatska prošli put ispali u polufinalu,sada u top 2.

Jedina zemlja koja je sva 3 puta u Malmeu bila u top 10 je Italija.

Gostovanje Vladimira Jovanovića ispred OGAE Srbija u jutarnjem programu "Probudi se" Nove S

ABBu boli uvo za sve generalno, ne samo za ESC i baš me smara taj stav kao ne možemo da se okupimo ni na 5 minuta. Važi legendyyy

A za Selin nisam bio upućen, baš mi je žao, ali posvetiće joj revijalni dio svakako
Koliko sam ja upućen, ona plava iz ABBA-e je bila u vezi sa jednim od one dvojice, pa ga je zatekla u krevetu sa svojom najboljom drugaricom. A i inače su imali očajne međuljudske odnose svi članovi benda. U prevodu, jedni druge očima ne mogu da vide.

Zaboravih da pohvalim vrh momenat kad se glasa preko esc vote otključa se video u kom se izvođač zahvali na glasu. 🥰
Jel ima negde da se pogledaju svi znam da su kacili neke na dr mreze, silija preslatka 🥹

Back