ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Pa zato što se prosek računao i na osnovu njega su dodeljivani poeni kasnije, ne posebno za žiri i publiku nego sveukupno. Taj sistem proseka i glasova je bio na snazi samo te godine. Očigledno je bio failed experiment pa su izmenjali od sledeće godine. Pravila su bila takva te godine i to je to.

Taj sistem glasanja je bio i naredne 2 godine.Današnji sistem uveden 2016.

Da li ste za Isaka Sabanovica? Znam da sanse nisu velike ali se dosta njegovo ime provlaci kroz taj kontekst. U samo televote polufinalu, uz korektnu pesmu, valjda bi imao sanse.

Da li ste za Isaka Sabanovica? Znam da sanse nisu velike ali se dosta njegovo ime provlaci kroz taj kontekst. U samo televote polufinalu, uz korektnu pesmu, valjda bi imao sanse.
Imao bi sanse da nije nasilnik nad zenama i iritantan level Michael Ben David

Joj njegova muzika mi je baš ono dated, previše mi vuče na Tifu i onaj rok iz Jugoslavije, nisam baš neki fan 🙁

Koliko je ovaj lik bio urađen ovde... 🤦‍♀️

Ovu pesmu nikad nisam prestao da obožavam, muzika i tekst: Sergej Ćetković, mnogo bolja od evrovizijske iz 2008:

a evo Stefana sad 🤗

Ima on svojih pjesama, ali nema neki hit. Nešto slično kao Zorja, veliki potencijal, ali bez neke karijere.

Meni se Isak nikad nije svideo, ne prija mi njegova boja glasa i kad peva ponekad kao da se previše dere.

Kosovski mediji pišu da je EBU na svojoj generalnoj skupštini prošlog meseca odlučio da odbije zahtev RTK da se takmiči iduće godine na Evroviziji. Pozvali su ih da prvo apliciraju za punopravno članstvo u EBU. Ovim se stavlja tačka na bilo kakvo ponovno glasanje da se RTK dozvoli da se takmiči bez punopravnog članstva.

Mediji takođe prenose da je ovim i budućnost RTK festivala ugrožena budući da je napravljeno kako bi služilo kao nacionalni izbor za Pesmu Evrovizije, a ne pomaže ni činjenica što su organizatori istog, tj. zaposleni u javnom servisu trenutno u nekim nesuglasicama.

Back