Pa zato što se prosek računao i na osnovu njega su dodeljivani poeni kasnije, ne posebno za žiri i publiku nego sveukupno. Taj sistem proseka i glasova je bio na snazi samo te godine. Očigledno je bio failed experiment pa su izmenjali od sledeće godine. Pravila su bila takva te godine i to je to.
Pa još gore!Zar nije taj sistem prosek ziri+publika ostao i 2014. i 2015. godine? Samo sto su tad objavili i detaljne rezultate zirija i publike, za razliku od 2013.
Koliko ja volim ovu pesmuAl kako je Andrea servirala Bambie Thug nastup i završila zadnja po televotingu jer je satanistički lol
Imao bi sanse da nije nasilnik nad zenama i iritantan level Michael Ben DavidDa li ste za Isaka Sabanovica? Znam da sanse nisu velike ali se dosta njegovo ime provlaci kroz taj kontekst. U samo televote polufinalu, uz korektnu pesmu, valjda bi imao sanse.
Joj njegova muzika mi je baš ono dated, previše mi vuče na Tifu i onaj rok iz Jugoslavije, nisam baš neki fanDa li ste za Isaka Sabanovica? Znam da sanse nisu velike ali se dosta njegovo ime provlaci kroz taj kontekst. U samo televote polufinalu, uz korektnu pesmu, valjda bi imao sanse.
Nisam znao za ovaj deoImao bi sanse da nije nasilnik nad zenama i iritantan level Michael Ben David
Sladak i kulturan dečko.a evo Stefana sad
peva po DPS skupovima