ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Bilo bi dobro kada bi postojao nekakav talent show preko kojeg bi bio izabran predstavnik na Evroviziji čisto da se ubije dosada preko jeseni hahahah, mada Malta je krajem oktobra otpočela bila nacionalni izbor prošle godine

Hipoteticki rezultat televotinga (bez ROTW) u scenariju da je Izrael bio diskvalifikovan pre takmicenja. Ubacio sam Cesku u finale kao jedanaestoplasiranu iz polufinala, uz pretpostavku da bi zavrsila sa nulom kod publike, imajuci u vidu cinjenicu da su cak dvaput dosad zavrsavali sa tvt nulom, jos dvaput sa jednocifrenim tvt rezultatom.

1000025678.webp

Bez Izraela, ali se u tom snu održavalo baš tamo, pa njhova zastava na vrhu? :D

Sve u svemu, pobednik bi bio isti, Švajcarska ukupno, Hrvatska kod publike. A da je Izrael ostao, a Ukrajina izbačena, tu bi možda Izrael profitirao i preuzeo vođstvo, ko zna....

Cisto zanimljiva matematika, nista vise. Euroscoreboard je nakon 2019. prestao da pravi skinove za v2.0 pa mi ova ostaje po navici tu.

Mozda bi se Jevreji u tom slucaju udruzili i podrzali Luksemburg

Jedva čekam da krene sezona, baš mi je dosadno preko leta.. Nemam o čemu ni da diskutujem ovde. Za sada 24 države je potvrdilo svoje učešće, šta mislite hoće li biti povratnika ove godine?

Jedva čekam da krene sezona, baš mi je dosadno preko leta.. Nemam o čemu ni da diskutujem ovde. Za sada 24 države je potvrdilo svoje učešće, šta mislite hoće li biti povratnika ove godine?
Posle ovogodisnjih kontroverzi tesko.

Ja nekako idem umjereno iščekujem novu sezonu. Prvo da saznamo ko će biti domaćin. Mislim da neću ići na Evroviziju, ali možda budem išao na evrovizijski pre-party u Amsterdamu, vidjeću. Ne znam da li će biti povratnika, generalno mislim da je trenutačna kontroverza dosta negativno uticala na Eurosong i da nas čeka slaba godina po pjesmama, a ne očekujem puno ni od PZE-a nakon onog sa Teyom i Breskvicom.

Mislim da on nije povezan sa holandskom televizijom i EBUom tako da bi mogli lagano.

Čini mi se da nije još objavljen konkurs, nego samo usvojen pravilnik. Festival će se zvati "Montesong 2024", što implicira da će ga održati do kraja ove godine. Ako ne bude nijedne pesme zadovoljavajućeg kvaliteta, a planiraju 16 pesama za festival, onda će odabrati interno.

Back