Zalosno je da ovoliko ljudi brani nekog ko ladno donosi pentagram na ESC scenu. Ono kao, razumem umetnicki izraz, sve to stoji, ali cini mi se da je Bambi (za razliku od Nema npr) debelo izasla iz svoje uloge i presla granice normalnog ponasanja. Onda, kad neko kaze svoje misljenje o tome, odjednom vise nije vestica vec mala uvredjena biljka. Licemerje.Severnjaci ne mogu da izdrže pet minuta da ne promovišu svoja politička uverenja kao pravdu u svetu.
Olivera zadovoljno prede, jos jedno provlačenje u finale obezbedjeno.RTCG je danas i zvanično potvrdila učešće na Pesmi Evrovizije 2025. i raspisala konkurs. Prijave se dostavljaju do 1. oktobra 2024.
Ko je rekao? Enisa??Ona je rekla da će se prijaviti na PZE, ali bilo bi joj pametno da se prijavi i za CG i Srb ako ima dvojno državljanstvo.
Jeste zabranjeno, ali postoji odredjen broj ljudi koji ima dvojno drzavljanstvo (imam slucajeve u rodbini). Oni moraju da kriju u CG da imaju drzavljanstvo neke druge zemlje da ne bi izgubili CG drzavljanstvo, dok u Srbiji taj problem ne postoji. Sve zavisi po cijim regulativama se gleda.Mislim da u CG zakonom zabranjeno dvojno državljanstvo, ali moguće da se "poznatim ličnostima" gleda kroz prste