ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Lajk za povratak Montenegra. Lijepa vijest. Nije loša vijest da Lazagnu otpratiti Bambi Nemo i Marina Satti.Nije čovjek sigurno lagao a krivo protumačeno. Pa oni se jesu nabrušili na Izraelku tamo,Bambi agresivna osoba i ne čudi da se derala.Nemo i Marina su mi OK Ništa čovjek nije rekao ni loše ni krivo. Sada se jadan mora opravdavati i ESC zajednici a i to je jako teško u tom moru hormona

Jeste zabranjeno, ali postoji odredjen broj ljudi koji ima dvojno drzavljanstvo (imam slucajeve u rodbini). Oni moraju da kriju u CG da imaju drzavljanstvo neke druge zemlje da ne bi izgubili CG drzavljanstvo, dok u Srbiji taj problem ne postoji. Sve zavisi po cijim regulativama se gleda.
Postoji neki datum do kojeg je moglo da se stekne dvojno državljanstvo i tim ljudima je dozvoljeno da imaju dva državljanstva...

Treba i Srbija da uvede zabranu dvojnog državljanstva ljudima koji imaju crnogorsko.

Treba i Srbija da uvede zabranu dvojnog državljanstva ljudima koji imaju crnogorsko.
Ne treba. Nije u interesu prosecnog coveka, kojeg bismo napravili kolateralnom stetom. Ne moramo da se nadmecemo u svemu i da se primamo na svaku glupost, i ne moramo da ljudima koji forsiraju ovakvu politiku dajemo znacaj. Ionako smo prostor koji se gusi u birokratiji.

Ja mislim da je vreme da se prema zemljama bivše Jugoslavije ponašamo isto kao oni prema nama.
Ne moze se svaka zemlja na isti nacin posmatrati. U CG i BiH ima mnogo Srba, i mi prakticno pucamo sebi u nogu ukoliko svom narodu iz dijaspore komplikujemo ionako zamrsen status.

Lazanja je stvarno Kaaarija ove sezone.

Pobednik televotinga kancelovan na tviteru tokom leta. Lol

Zaboravljen fazon do kraja maja

Sjetiće ga se u maju opet i ćao, što je najjače čak nije bilo ni previše negativnih komentara bar da sam ja vidio, imam osjećaj da su ljudi bili na fazon aha, ne čudi me, ajmo dalje. Končita je i do Irineja došla

Teme se uglavnom otvaraju kada izvođač ima nešto novo (album, pesmu..).🙂

Teme se uglavnom otvaraju kada izvođač ima nešto novo (album, pesmu..).🙂
Pa otvorene su sve teme osim njene iako njih 95% nije izbacilo ništa, pre par dana je opet najavila duet sa nekim sa ESC-a indirektno, bilo bi lepo da komentarišemo, ali dobro.
Edit: Mislim na Ramonda temu koja je jedina zaključana.

Last edited:
Back